North Video – 27 divů světa – disk 7

North Video pokračuje v sobotu 29. ledna 2011 dalším dílem cyklu 27 divů světa, disk 7 bude ke koupi za 69,- Kč. Fascinující výprava za poznáním a dobrodružstvím.   

Poznejte s námi fascinující svět přírody, která si mnohá tajemství dosud žárlivě střeží. Vydejte se s námi na nevšední výpravu za poznáním a pokusme se společně pochopit některé ze zdánlivě nevysvětlitelných divů světa v jedinečném dokumentu, jehož 27 kapitol vám nabízíme na 9 DVD.

 

Delfíni – děti oceánů 

Dokážeme skutečně komunikovat s delfíny? Mohou delfíni vnímat televizi? Proč se mezi jihoamerickými rybáři a delfíny vytvořilo tak silné pouto? Jsou delfíni (stejně jako my) schopni páchat násilí? Připojte se k nám a podívejte se na delfíny a jejich svět. 

Vlk – návrat legendy 

VLK – NÁVRAT LEGENDY Vlci jsou stvoření mnohem komplikovanější, než si dokážeme představit. Někdy je charakterizujeme slovy, která užíváme u lidí: jsou důvěrní, přítulní, dokonce i hraví. Legendy o nich jsou přesto plné polopravd. Zůstanou takoví v našem povědomí navždy?

Plachetnice 

Třicet metrů nad hladinou Atlantiku svádějí mladí kadeti boj s divoce vlající plachtou. V těchto nepříznivých podmínkách se učí všem dovednostem námořníků: opravovat loď, spouštět záchranné čluny, umět čelit strachu a využít svých schopností ve prospěch celku. 

Zadní strana obálky 

Žánr: Dokument

Rok vzniku: 1990

Původní název: World of Discovery 

Společnost: ABC / Kane Productions International 

Údaje o DVD neznámé:

Délka: cca 150 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: