Vapet pro každého – Lovec bouřek

Vapet v novém měsíci v úterý 1. března 2011 v ediční řadě Pro každého nabídne film s Dolphem Lundgrenem, který byl v minulosti v katalogu Intersonicu. Lovec bouřek v digipacku za 69,- Kč. Kdo chce bojovat s větry války, musí vstoupit napřed do bouřky s hromem a bleskem. Akční thriller o supermoderní stíhačce, zločinnému plánu na její zneužití a jediném muži, který ji dokáže pilotovat.

Major Jack Holloway, pilot Air Force, je jediným člověkem na světě, který dokáže pilotovat Lovce bouřek, supermoderní tryskové letadlo, výsledek utajovaného projektu Phoenix, které je ve vzduchu neviditelné jakýmkoliv radarem. Je to nejdokonalejší zbraň, kterou americká armáda kdy vyrobila, a proto si ho vybrali teroristé k útoku na Bílý dům. Zlotřilý a zrádný generál William Jacobs chce svrhnout vládu Spojených států.

Potisk DVD 

Jack se stane figurkou v šíleném plánu a je obviněn z únosu letadla. Kapitán Lucas se totiž vydával za Jacka a letadlo ukradl. Takže je to Jack, kdo je obviněn z krádeže vojenského leteckého prototypu, kterou nespáchal, a několika zabití. Je odsouzen vojenským soudem, ale s těžkou situací se nedokáže smířit. Riskuje svůj život při odvážném útěku, aby objevil odcizené letadlo, a tak mohl očistit své jméno a získat zpět ztracenou svobodu.

Obal Intersonicu 

Po krátkém setkání s rodinou je zavražděna jeho manželka Jessica, když se Jacobs rozhodne k přímému nátlaku a unese jeho dceru Nicole jako rukojmí. Hrozí, že ji zabije, pokud Jack neudělá, co po něm Jacobs chce. Naštěstí je tu Jackův nejlepší přítel, kapitán Johnson, přezdívaný Sparks, kolega z projektu Phoenix, který má jako počítačový expert v rukávu několik fíglů jak příteli pomoci.

Zadní strana vydání Intersonicu 

Ten mu pomůže odkrýt velké tajemství – smrtelně nebezpečné nitky konspirace, vedoucí do továrny americké vojenské techniky. Holloway nemá na výběr, bojuje nejen za záchranu svého života a pověsti ale i za záchranu blízkých i samotné hlavy státu.

Kolem 40 procent v zahraničí, csfd.cz jako 183 nejhorší film se 23 procenty: Úplně průměrné akční béčko.

Zadní strana aktuálního vydání 

Žánr: Akční / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1999

Délka: 92 minut

Původní název: Storm Catcher

Světová premiéra: 10. září 1999 – USA

Režie: Anthony „Tony" Hickox

Scénář: Bill Gucwa, Ed Masterson

Produkce: Ashok Amritraj, William Burke, Alan B. Bursteen, Tim Moore, Demitri Samaha, Tracee Stanley, Andrew Stevens, Jim Wynorski aka Noble Henry, Elie Samanha

Hudba: David Wurst, Eric Wurst

Kamera: David Bridges

Střih: Brett Hedlund

Kostýmy: Carol Ramsey

Společnost: Franchise Pictures / Phoenician Entertainment / Stormy Productions Inc.

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Dolph Lundgren (major Jack Holloway), Mystro Clark (kapitán ‚Sparks‘ Johnson), Jon Pennell (kapitán Lucas), Robert Miano (generál William Jacobs), Yvonne Zima (Nicole Hollowayová), Kylie Bax (Jessica Hollowayová), Jody Jones (seržant McGarry), Robert Glen Keith (seržant Stanley), Anthony Hickox (agent Load), Kimberley Davies (agent Lock), Rudy Mettia (komando), Burt Goodman (chlápek), Andreea Radutoiu (Havens), Phil Culotta (komando), Mark Delasandro (komando), Matthew R. Anderson (komando), Travis McKenna (obr), Ernest Harden Jr. (strážce brány), Roger Clinton (letový kontrolor), Laura Kim (reportérka), David Fabrizio (SP Douglas), Bean Miller (dokotr), Barry Morris (ochranka hangáru), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky (Intersonic uváděl dabing 5.1)

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (Intersonic uváděl na obalu formát 4:3, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: