North Video – Dvakrát do stejné řeky

North Video přináší další premiérový titul v pátek 25. února 2011, kdy vychází další digipack Dvakrát do stejné řeky za 99,90 Kč. Nikdy není pozdě začít znovu. O neúspěšném herci, zázraku a druhé šanci, která mu umožní napravit chybu a získat zpět ztracenou lásku.

Herec bez práce Viktor podlehl svodům sexy kolegyně, a když se v návalu upřímnosti přiznal své Sylvii, dívka se s ním po šestileté známosti rozešla. Jak získat ztracenou lásku zpět a zabránit jí ve sňatku s jiným?

Z traileru

Z traileru

Viktor tuto šanci kupodivu dostal! Po nočním flámu, když se marně pokoušel utopit svůj žal v alkoholu, potkal Rafaela a Miguela, kteří vládnou magickými silami. Ti dokázali vrátit čas zpátky, a Viktor teď může napravit všechny chyby, které ve svém vztahu k Sylvii udělal.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Brzy však zjistí, že není snadné osud jen tak ošálit. Tenhle pokus se mu moc nepovede a tak se mezitím Sylvie opět zamiluje do jiného. Viktor později potká krásnou Louise a všechno se rázem změní.

Hodnocení kolem 65 procent: Milé překvapení, zábavná a příjemná komedie. Akorát Penelope si divák moc neužije…

Zadní strana

Žánr: Komedie / Drama / Romantický

Země původu: Španělsko / Francie / Velká Británie / Německo / USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 90 minut

Původní název: The Man with Rain in His Shoes / Lluvia en los zapros

Světová premiéra: 30. srpna 1998 – Kanada (Montréal Film Festival)

Režie: María Ripoll

Scénář: Rafa Russo

Produkce: Juan Gordon, Karen Johnson, Gareth Jones, Sheila Fraser Milne, Jon Slan, Konstantin Thoeren, Shelly Wenk

Hudba: Bernardo Fuster, Ángel Illarramendi, Luis Mendo

Kamera: Javier G. Salmones

Střih: Nacho Ruiz Capillas

Kostýmy: John Krausa

Společnost: CLT / Escima / HandMade Films / Mandarin Films / Paragon Entertainment Corporation / Parallel Pictures / UFA International / Wild Rose Productions

Natáčeno: Notting Hill, Londýn, Velká Británie

Hrají: Lena Headey (Sylvia Weldová), Douglas Henshall (Victor Bukowski), Penélope Cruz (Louise), Gustavo Salmerón (Rafael), Mark Strong (Dave Summers), Eusebio Lázaro (Don Miguel), Charlotte Coleman (Alison Hayesová), Neil Stuke (Freddy), Elizabeth McGovern (Diane), Antonio Gil-Martínez (ředitel), Heather Weeks (Carol), Inday Ba (Janice), Paul Popplewell (Simon), David Spinx (prodejce), David Fishley (pianista), Robert Oates (řidič), Toby Davies (James), Emily Hillier (mladá dívka), Rafa Russo (zloděj v obchodě), Tim Griggs (majitel baru), Max Gold (zákauník), Emma Freud (MC), Simon Meacock (mladý herec), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: