Vapet dětem – Dobrodružná plavba 2

Pokud někoho zaujal příběh Dobrodružná plavba z produkce nakladatelství Vapet, bude mít šanci v sobotu 17. května 2008 za 42,– Kč pořídit titul s názvem Dobrodružná plavba 2.

Něco málo o ději vyšťourali kolegové na animsvet – Elizabeth a Juan se vydávají se svými přáteli v ponorce na dno moře, aby prozkoumali vrak lodi. Mají ale nehodu a hrozí jim utopení. Naštěstí jsou poblíž města Atlantida, jehož obyvatelé dokážou zařídit, aby obyčejný smrtelník mohl pod vodou dýchat. Všichni tak mohou poznat krásu podmořského města a pomůžou ochránit své nové přátele před útokem myší, které chtějí získat nad Atlantidou moc.

Najít další informace byť v mateřské italštině je hledání v kupce sena, lze tvrdit jen tolik, že režisér je plodným autorem dětských animáků a s jeho jménem jsme se mohli setkat například u králíkozajíce Felixe.

Text z obalu:

Elizabeth a Juan se vydávají se svými přáteli v ponorce na dno moře, aby prozkoumali vrak lodi. Mají ale nehodu a hrozí jim utopení. Naštěstí jsou poblíž města Atlantida, jehož obyvatelé dokážou zařídit, aby obyčejný smrtelník mohl pod vodou dýchat. Všichni tak mohou poznat krásu podmořského města a pomůžou ochránit své nové přátele před útokem myší, které chtějí získat nad Atlantidou moc.

Žánr: Animovaný / Pohádka / Dobrodružný

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 2004

Délka: 91 minut

Původní název: In Search of The Titanic / Tentacolino – Cerchi il Titanic e trovi invece Atlantide!

Režie: Kim Jun Ok

Asistent režie: Ricky Corradi

Námět: Orlando Corradi

Scénář: Clelia Castaldo, Loris Peota

Scénografie: Son Young Sam

Produkce: Orlando Corradi

Vedoucí produkce: G. Claudio Galatoli

Hudba: Gianni Sposito

Střih: David Pollini

Animační studio: SEK

Společnost: Mondo TV

Hlasy v původním znění: Jane Alexander, Anna Mazzotti, Francis Pardeilhan, Gregory Snagoff

Na českém znění spolupracovali: Jolana Smyčková, Martin Stránský, Zdenka Barcalová, Libor Hruška, Bohuslav Kalva, Lucie Trníková, Tomáš Racek, Michal Michálek, Vojtěch Hájek, Jaroslav Horák, Jaroslav Cigánek, Ladislav Novák, Svatopluk Šuler a další.

Údaje o DVD:

Zvuk: Česky 2.0, Slovensky 2.0, Anglicky 2.0

Obraz: barevný 16:9, PAL

Region: 2

Typ disku: DVD5

Doporučený věk: 7 let