North Video – Nemluv s cizinci

Nějak se nám ti herečtí představitelé agenta 007 začínají na pultech množit, ale ani jeden z jejich filmů nedosahuje Bondovského skóre. North Video v pondělí 7. března 2011 nabízí Pierce Brosnana v televizním thrilleru Nemluv s cizinci za 69,- Kč. Pátrání po únoscích syna končí šokujícím odhalením.

Bonner, povoláním policajt v Saint Louis, má velký problém s alkoholem, který také rozvrátil jeho manželství. Manželka Jane, instruktorka aerobiku, se s ním kvůli pití rozvedla. Když mu soud zakáže návštěvy osmiletého syna Erica, Bonner se jen stěží ovládá a často znepříjemňuje život nejen bývalé manželce Jane a jejímu novému příteli Patrickovi, ale i svému synovi.

 

Jane se brzy znovu vdá a s Patrickem se chtějí přestěhovat do Kalifornie začít nový život. Když se to Bonner dozví, nemíní se jen tak vzdát a pronásleduje je na cestě do nového domova.

 

Když ale jednoho dne malý Eric zmizí, je Jane přesvědčená, že to má na svědomí právě Bonner. Ten však tvrdí, že o Ericovi nic neví. Nejhorší je, že o tom opravdu nic neví.

Kdo a proč tedy syna unesl? Bonner začne podezírat Patricka a jako správný policajt se pustí do pátrání…

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Kolem 60 procent, a i když film prošel i našimi televizními obrazovkami, na csfd.cz zůstal bez komentářů: Vcelku slušný film, který svými zvraty dokáže udržet diváka v napětí. Nic není tak, jak byste si mysleli…

Zadní strana 

Žánr: Krimi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1994

Délka: 90 minut (1:29:20)

Původní název: Don’t Talk to Strangers

Světová premiéra: 11. srpna 1994 – USA

Režie: Robert Michael Lewis

Scénář: Neill D. Hicks, Jon George, Nevin Schreiner

Produkce: Tom Rowe, Nevin Schreiner, Barry J. Weitz

Hudba: Joseph Conlan

Kamera: Richard Leiterman

Střih: Andrew Lodnon

Kostýmy: Martha Wynne Snetsinger

Společnost: Barry Weitz Films / Pacific Motion Pictures Corporation

Natáčeno: Port Coquitlam, British Columbia, Kanada

Hrají: Pierce Brosnan (Patrick Brody), Shanna Reed (Jane), Terry O’Quinn (Bonner), Keegan MacIntosh (Eric Bonner), Michael MacRae (detektiv Sandstrum), Roger R. Cross (detektiv Barrett), Alan Robertson (Bobby Carkin), Ken Roberts (Murdoch), Douglas Stewart (Brad), David Hurtubise (Chuck), Dave ‚Squatch‘ Ward (Tiny), Colleen Winton (Torie Brainardová), Meredith Bain Woodward (soudkyně Conwayová), William B. Davis (Huddleston), Peter Hanlon (Pete Shenk), Tom Picket (policista v restauraci), Alf Humphreys (policista Nordling), Tom Shorthouse (recepční v motelu), Dan Muldoon (úředník), Andrew McIlroy (lékař), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: pro děti, z naší nabídky