Řitka Video – Gormiti 9. DVD

Ve dvoutýdenním rozestupu společnost Řitka Video nabídne v pátek 11. března 2011 poslední disk animovaného seriálu Gormiti 9, prodejní cena DVD v krabičce 149,- Kč.  

Po celém světě proslavené postavičky ožívají v animovaném seriálu, který ve strhujícím zpracování seznámí diváky s vládci země, vzduchu, vody a lesa.

Příběh Gormitů začíná velmi dávno na vzdáleném ostrově… Nádherný ostrov Gorm byl kdysi obydlen mírumilovnými a přírodu milujícími lidmi. Žili tu pod vedením Starého mudrce, strážce tajemství a kouzel, poklidně ve své vesnici na úpatí spící sopky, která nikdy neohrozila jejich domov. Až doteď…

Nyní ostrov bičují a terorizují zlí tvorové, vedeni hrůzostrašným Pánem lávy. Napětí roste, jedna bitva střídá druhou a nepolapitelné zlo chystá ze svého úkrytu závěrečný útok na zničení Gormu. Zavládne na tomto překrásném ostrově ještě někdy mír? Budoucnost musí rozhodnout!

Zadní strana 

Žánr: Animovaný

Země původu: Francie / Itálie

Rok vzniku: 2008

Délka: každá epizoda cca 22 minut 

Původní název: Gormiti: The Lords of Nature Return!

Režie: Pascal Jardin, Sylvain Girault

Scénář: Brandon Sawyer, Amy Wolfram

Produkce: Vincent Chalvon-Demersay, Enrico Preziosi, Dario Berte

Hudba: David Vadant, Noam Kaniel

Společnost: Canal J / Giochi Preziosi / M6 / Marathon Media Group / Mediaset

Hrají: hlasy v původním znění – Henry Banks, Melissa Fahn, Donn A. Nordean, Sam Riegel

České znění (2010): Josef Pejchal, Ladislav Špiner, Zdeněk Rumpík, Stanislav Lehký, Petra Tenorová, Kristýna Jelínková, Alena Kašová, Oldřich Vajsar, Marcela Bártová, Petr Dohnal

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: další DVD (náhledy obalů dalších titulů z katalogu)