Śpidla Data Processing – Průzkumníci – Ztraceni v oceánu

 

Ve čtvrtek 10. března 2011 se dočkáme další premiérové hledací PC hry od vydavatelství Špidla Data Processing. Za 49,90 Kč je k mání dobrodružná "hledačka" s názvem Průzkumníci – Ztraceni v oceánu. Vydejte se na plavbu za tajemným signálem! 

 

Kdesi v Atlantském oceánu se nachází místo plné záhad a hlavolamů. Navštivte ho a najděte ráj pro každou chytrou hlavičku. Pojďte si užít zaručenou zábavu v napínavé hledací hře!
Ve hře se můžete těšit na:

– úchvatné scenérie plné skrytých předmětů
– hlavolamy, nad nimiž si skutečně budete lámat hlavu
– ostrov plný záhad

Pozor, byl aktivován záhadný artefakt na samém dně Atlantiku! Vydejte se s profesorem Derbym na plavbu za tajemným signálem. Navštivte tajuplný a podivný ostrov, který se vynořil jakoby kouzlem odnikud. Někteří vědci mluví dokonce o tom, že se jedná o bájnou Atlantidu!
Během cesty se však stane podivná nehoda. Bílé světlo zahalí celé okolí, a když se proberete, je celá posádka lodi pryč. Nevadí, vše jistě vypátráte na vlastní pěst. Pravda se nachází někde na tajemném ostrově. Navštivte jej a hledejte starověké památky. Jistě se brzy naučíte, jak najít důležité stopy a důkazy. A nezoufejte! Profesor Derby vám zanechával ukrytá vodítka, které vám pomohou, až bude nejhůř.
Během odhalování pravdy budete čelit mnoha nebezpečným nástrahám. Jistě zvítězíte! Na výpravě si užijete spoustu zábavy a napínavou hledací hru! Pojďte se bavit!

Zadní strana

Požadavky: 

 

– Windows XP/Vista
– procesor 1.0 GHz a vyšší
– 512 MB RAM
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta