Intersonic – Nostradamus 2

InterSonic vydává další dokument z dílny Discovery World v sobotu 26. března 2011, kdy se na pultech objeví DVD Proroctví rozluštěno – Nostradamus 2, cena 69,- Kč. Hlas minulosti, který odkrývá budoucnost.

Předpovědi, které překvapují a děsí i dnes.

V prosinci roku 1503 se v jižní Francii v Saint-Rémy-de-Provance narodil Michel de Nostredame zvaný Nostradamus. Stal se ztělesněním renesančního člověka s širokým záběrem. Věnoval se lékařské vědě, literatuře, astronomii, astrologii a mnoha dalším oborům. Světovou a historickou proslulost mu však přinesla jeho veršovaná proroctví ve spisech Centurie. Tajemství, která se skrývají v jeho předpovědích, jsou i dnes předmětem mnoha dohadů a hlavně výkladů. V seriálu Nostradamus nahlédneme do geniality největšího jasnovidce všech dob…

DVD má obsahovat dokument Nostradamus – Klíč k proroctví. Narozdíl od předchozího dokumentu ovšem chybí jakákoli stopa k tomu, aby bylo možno určit, o jaký dokument, zařazený do "kolekce", se vlastně jedná, s tímto názvem je jich nepřeberná spousta. Jednotnost kolekce dokumentuje i fakt, že obal tohoto "pokračování" už neuvádí maďarský dabing. Podíl televizního kanálu Discovery a mizerné hodnocení na imdb.com by mohly svědčit ve prospěch tohoto dokumentu:

 

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2002

Délka: 90 minut

Původní název: Nostradamus: The Final World 

Režie: John Tindall

Produkce: Alana Berry, Randall M. Boyd, Dave Harding, Erik Nelson, John Tindall

Kamera: Josh Morton

Střih: Paul Marengo

Společnost: Termite Art Productions / Discovery Communications  

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: 16:9

Bonus: