DVD edice – Profesionálové 1

Ne, nelekejte se, na pulty se nevrací Bodie a Doyle. DVD edice se ujala produkce TV Barrandov a po Mládkovském sitcomu se dostala řada na další seriál. V plánech bylo jako datum vydání DVD Profesionálové 1 uváděno pondělí 14. března 2011, disk v ceně 69,- Kč se ale na pultech objevil až ve středu 16. března 2011

Český komediální seriál televize Barrandov s Josefem Poláškem, Alexejem Pyškem a Petrem Čtvrtníčkem v hlavních rolích o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. Údajně se TV Barrandov inspirovala podobným seriálem Profesionáli slovenské televize Joj.

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. 

Disk 1 přináší epizody:

1. Tisková mluvčí

2. Semafor 

3. Pyško  

Na csfd.cz si seriál vysloužil 19 procent.

Žánr: Sitcom / Komedie 

Země původu: Česká republika  

Rok vzniku: 2009

Délka: ? minut

Režie: Zuzana Kronerová 

Hrají: Alexej Pyško (mafián Josef Pepe Gregor), Jiří Bábek (kapitán Petržalka), Josef Polášek (Libor Buček), Jiří Vyorálek (Alexandr Vyšný – Riefenstahl), Petr Jeništa (František Popelka), Marika Procházková (Skarlet Kosinová), druhá řada seriálu – Petr Čtvrtníček (mafián Josef "Pepe" Gregor), Matěj Hádek (František Popelka), Pavel Liška (Alexandr Vyšný – Riefenstal)

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital česky  

Titulky: 

Obraz: barevný

Bonus: