DVD edice – Profesionálové 2

I když ještě nevyšel ani první díl, v dubnových plánech DVD edice figuruje pokračování dalšího seriálu z TV Barrandov, ba dokonce je o DVD Profesionálové 2 v ceně 69,- Kč známo víc podrobností, než o disku prvním. Disky by měly být celkem čtyři. Na pulty dorazil disk ve čtvrtek 14. dubna 2011.  

Český komediální seriál televize Barrandov o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. 

Disk přináší tyto epizody:

4. Klobásky (43:37)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný-Riefenstal za pomoci tiskové mluvčí Scarlet Kosinové a vysloužilého mafiána Pepe Gregora na svérázné policejní služebně řeší nový, na první pohled banální, no přece zapeklitý a neuvěřitelný případ. 

 

5. Falešní policajti (38:10)  

V okolí policejní služebny se zdržují podvodníci přestrojení za falešné policajty. Nejsou však jediní, kdo si v té době neoprávněně obléká uniformu strážce zákona a veřejného pořádku, ačkoliv s touto profesí nemá co do činění. A protože to naši hrdinové netuší, vypátrají a zatknou… 

 

6. Žeňa a mamka (42:21)  

Kdo je pro policii větší problém? Pepeho mafiánský kamarád z Ruska, nebo Scarletina mmka z venkova? Když svou přítomností a neustálými komplikacemi tyto dvě individua rozvrátí poklidný život policejní služebny, doženou kapitána Petrželku téměř k slzám.

Zadní strana 

Žánr: Sitcom / Komedie 

Země původu: Česká republika  

Rok vzniku: 2009

Délka: 112 minut

Režie: Zuzana Kronerová 

Hrají: Alexej Pyško (mafián Josef Pepe Gregor), Jiří Bábek (kapitán Petržalka), Josef Polášek (Libor Buček), Jiří Vyorálek (Alexandr Vyšný – Riefenstahl), Petr Jeništa (František Popelka), Marika Procházková (Skarlet Kosinová), druhá řada seriálu – Petr Čtvrtníček (mafián Josef "Pepe" Gregor), Matěj Hádek (František Popelka), Pavel Liška (Alexandr Vyšný – Riefenstal)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky  

Titulky: česky pro neslyšící  

Obraz: barevný 16:9

Bonus: