Špidla Data Processing – Horské dobrodružství: Ztraceni v závějích

A je tu opět "hrací" čtvrtek. Se svou pravidelnou dávkou zábavy opět přichází Špidla Data Processing a vrací nás do zimy v zábavné detektivní počítačové hře Horské dobrodružství – Ztraceni v závějích. Vychází 24. března 2011 za 49,90 Kč

Zábavná simulace s detektivní zápletkou.

Všemi uznávaný slavný vědec zmizel za nejasných okolností! Je jen na vás, abyste ho našli a vyrvali jeho mocný vynález ze spárů zla. Vydejte se do sněhem zapadlého hotelu a zachraňte profesora Vomáčku v této napínavé detektivní hře!

Ve hře na vás čeká:
– Nádherná grafika
– Záchrana zmizelého vědce
– Zapeklité hlavolamy
– Zvláštní efekty

Všemi uznávaný slavný vědec, Profesor Vomáčka, zmizel za nejasných okolností! A je jen na vás a jeho dceři, abyste ho našli a získali jeho mocný vynález se spárů zla! Ponořte se hluboko do detektivního příběhu a vyřešte mnoho záhadných hlavolamů, zatímco půjdete po stopě zmizelého otce.

Venku je velká zima, a tak je nesmíte nechat mrznout. Dostaňte se co nejdříve do zapadaného hotelu, zatopte v krbu a obnovte přívod elektřiny. Nezapomeňte udržovat svoje postavy zdravé a čilé. K doplnění energie stačí navštívit ledničku, nudu naopak zažene diskotéka. Nezapomínejte však na váš hlavní úkol! Profesor je stále nezvěstný!

Prozkoumejte celý hotel, najděte všechny hlavolamy, vědecké přístroje i samotného profesora Vomáčku, který spadl do spárů tajemné organizace. Napínavá detektivní hra vás zaručeně pobaví!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině. 

Zadní strana 
Požadavky: 
– Windows XP / Vista
– procesor 1.0 GHz a vyšší
– 512 MB RAM
– 184 MB volného místa na disku
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta