DVD edice magazín speciál – Showgirls

Druhým filmem z DVD edice magazín speciál, který vyšel rovněž dnešního dne 20. května 2008, je erotické drama Showgirls. Cena 49,–.

Dnes již legendární film, který ve své době lámal rekordy návštěvnosti přichází konečně na dvd! Skandální erotický thriler Paula Verhoevena (režiséra filmů Základní instinkt, Total Recall). Neodolatelná síla a ukrývaná nebezpečí lidské sexuality nejsou nikde tak evidentní jako za blýskavou fasádou Las Vegas. Erotický film Showgirls představuje „světovou metropoli hazardu, hříchu a vášně“ prostřednictvím temných zákoutí jeho známých nočních klubů a vzrušujících vystoupení na tanečních molech. Je to svět vášní, moci a individuálních rozhodnutí, v němž má všechno – a všichni -svou cenu. Nomi je nezávislá dívka, která uniká před minulostí a snaží se o úspěch v Las Vegas.

Tancuje v malém klubu, ale moc dobře se jí nevede, ačkoli má velký talent. Nakonec se setkává s muži i ženami, kteří život v Las Vegas ovládají. Mezi nimi je i Zack, ředitel show v hotelu Stardust, přitažlivý a ambiciozní muž, který může Nomi dopomoci ke slávě. Cristal, hlavní hvězda show, je však rovněž přitahována Nominou, krásnou i nadáním. Může jí buď pomoci nebo ji naopak zničit.. Připravte se na velkolepý, strhujicí, vzrušující thriler!

(film je mládeži do 18 let nepřístupný)

Originální název: Showgirls
Země původu: USA, Francie
Rok vzniku: 1995
Žánr: drama, erotika

Režie: Paul Verhoeven
Hrají: Elizabeth Berkley, Kyle MacLachlan, Gina Gershon, Glenn Plummer, Robert Davi, Rena Riffel, Lisa Boyle, Jim Wise, Paul Bates, Kristen Knittle, Madison Clark, Matt Battaglia

Údaje o DVD:
Délka: 128 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.1/5.1 česky, anglicky
Titulky: české