Špidla Data Processing – Vykutálená kouzla

Ve čtvrtek 31. března 2011 máme na pultech další zábavnou počítačovou hra v češtině v edici Hráčův ráj, společnost Špidla Data Processing nabízí za 49,90 Kč logickou hru plnou kouzel Vykutálená kouzla

Vítejte v kouzelném Červánkově! Na celém světě nenajdete místo, kde by tráva byla zelenější, ptáčci veselejší a květiny voňavější. Tak to aspoň bylo, dokud se ve staré pevnosti v horách neusídlil zvláštní tvor jménem Slomouch. Od té doby se v celé zemi rozhostil neklid a za každým rohem číhají hrozivé příšery!

 

Dostatečně mocná kouzla k odehnání zlostného Slomoucha ovládá jen moudrá čarodějnice. Sama to ale nedokáže! Pomozte jí připravovat kouzelné lektvary, odrážet útoky včel, odemykat kouzelné zámky a bojovat proti lavinám. Naučte se od čarodejnice, jak vyzrát na příšery a vydejte se na cestu za Slomouchem.

 

Cesta je dlouhá a nebezpečí číhá za každým rohem! Překonejte jednotlivé překážky, zbořené mosty a odežeňte Slomoucha pryč. Poraďte si s mnoha pestrými úrovněmi a zachraňte Červánkov ve skvělé logické hře Vykutálená kouzla!

 

Ve hře se můžete těšit na:

 

– Zábavu pro chytré hlavičky

– Boj se lstivými příšerami

– Kouzelné lektvary

– Nádhernou grafiku

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině. 

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 800 MHz a vyšší

– 256 MB RAM

– DirectX 7.0

– 97 MB volného místa na disku

– doporučena je myš a zvuková karta 

Zadní strana