Špidla Data Processing – Šerif Standa

 

Ani ve čtvrtek 7. dubna 2011 nebudeme ochuzeni o spoustu zábavy… V edici Česko hraje vydavatelství Špidla Data Processing se na pultech trafik a obchodů objeví další "hledací" počítačová hra s názvem Šerif Standa, za klasických 49,90 Kč. Vitejte v Neptunvilu! 

 

Podmořské město Neptunvil se stalo cílem zločinců. Odcizena byla památná socha Neptuna a klíč od města. Šerif Standa zahajuje pátrání a snaží se zjistit, kdo je za tímto drzým zločinem! Pomozte mu a staňte se městskými hrdiny!
– Napínavá podmořská záhada
– Vzrušující minihry
– Objevování skrytých předmětů
– Záchrana slavnosti
Vítejte v Neptunvilu, hlavním městě prosperující podmořské země, kde je život v plném proudu a zákon a pořádek není ničím ohrožen. Ochraňuje jej tu přísný a spravedlivý šerif Standa. Za celou dobu jeho služby se v Neptunvilu nestal jediný zločin. I dnes ho čeká jen rutinní hlídání chystané slavnosti.
Hned po ránu však volá Standovi starosta a oznamuje mu ostudný zločin. Během noci byla odcizena socha Neptuna a klíč od města, bez kterého se nemůže konat každoroční slavnost! Šerif začíná s pátráním a zjišťuje, že zločinci nezanechali na místě činu jedinou stopu.
Pomozte šerifovi promluvit s obyvateli města. Prošmejděte celé mésto. Najděte stopu, která vás navede až ke zločincům. Záchrana městské slavnosti závisí jen na vás!
PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana 

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– DirectX
– 115 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta