Levní knihy – Zůstane to mezi námi

Další novinka na pultech prodejen Levných knih z produkce společnosti Intersonic je málo známý, ne příliš dobře hodnocený, slovensko-český film Zůstane to mezi námi. Cena 59 Kč, opět dodáváno v klasické plastové krabičce.

Podle neověřených zdrojů tento film vyjde také v samostatné edici DVD Hit, datum vydání 13.5.2008 je pouze orientační, a to za cenu 49 Kč. DVD bude dodáváno v DVD papírové pošetce, takže při připočtení plastové krabičky je současná cena na pultech prodejen Levných knih srovnatelná.

Zůstane to mezi námi je příběh třech lidí, kteří nedokáží žít ve dvojici, ale nemají ani odvahu žít sami. Hlavní postava Danica /Danica Jurčová/ už delší dobu žije s úspěšným mužem Michalem /Michal Dlouhý/, který jí poskytuje vše, kromě lásky. Smířena se vztahem spíš přátelským než partnerským, který má být brzy završen svatbou, náhodně poznává charismatického Tomáše /Tomáš Hanák/. Ten do jejího uspořádaného života vnese dosud nepoznané silné emoce. Danica, fascinovaná Tomášovými temnými tajnostmi, propadá vášni a emocím rodícího se vztahu, které ji postupně začnou spoutávat natolik, že se stanou nesnesitelnými. Zmatená Danica opět zatouží po Michalově chladné racionalitě a vrací se do náručí jistoty, kterou tak důvěrně zná.

Zůstane to mezi námi
Originální název: Zostane to medzi nami

Žánr: drama, romantický
Země původu: Slovensko, ČR
Rok vzniku: 2003
Délka: 92 min.

Režie: Miro Šindelka
Scénář: Slavena Pavlásková-Liptáková, Miro Šindelka
Hudba: Michal Kaščák, Slavo Solovic
Kamera: Ján Ďuriš
Hrají: Danica Jurčová., Michal Dlouhý, Tomáš Hanák, Anna Šišková, Božidara Turzonovová, L’ubomír Paulovič, Miiro Noga, Szidi Tóbiás, Zuzana Fialová, Michal Gučík, František Kovár, Marek Vašut, Matej Landl, Marián Varga, Marián Filadelfi

Zvuk: Dolby Digital 2.0, čeština, slovenština
Titulky: české, anglické
Formát: 4:3