Špidla Data Processing – Nádherná zahrada

 

Ve čtvrtek 1. října 2009 je k mání počítačová hra od Špidla Data Processing s názvem Nádherná zahrada. Za pouhých 49,- Kč si můžete užít zábavu při spojování tří stejných symbolů. Navíc zachráníte lásku dvou mladých lidí…  

 

Zapomeňte na starosti a bavte se!

Máte rádi květiny? Pomozte vyzdobit dům a zahradu překrásnými voňavými květy. Zachráníte tím lásku dvou mladých lidí a ještě se skvěle pobavíte. Pojďte si zahrát!

Těšte se na:

– 95 úrovní
– 2 způsoby hry
– 10 různých úkolů
– množství skvělých bonusů
– spoustu zábavy

Milovaná dívka oznámí svému příteli, že musí odjet na měsíc do Paříže. Jemu se to nelíbí a řekne jí, že ji nepustí. Dívka samozřejmě odjíždí. Nešťastný nápadník si uvědomí, že se zachoval špatně a rozhodne se svoji milovanou přivítat zahradou a domem ozdobenými květinami. Kde jich má ale tolik vzít?

Pomozte mu posouvat symboly rostlin do správných kombinací, aby je mohl použít. Čeká vás 95 úrovní se spoustou bonusů. Vytvořte ty nejlepší kombinace, při kterých získáte nejvíce rostlin. V některých úrovních je třeba sbírat jen některé druhy květin, v jiných musíte skládat pouze speciální kombinace.

Hra obsahuje 10 typů úkolů, díky kterým vás nikdy nepřestane bavit. Nádherná zahrada je skvělou relaxací, při které zapomenete na čas. Na nic nečekejte a pojďte se bavit!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows 2000/XP/Vista
– procesor 600 MHz nebo lepší
– 128 MB RAM
– DirectX