Atypfilm – Strings

Jako kdyby dříve popisovaný výprodej DVD v Hypernově předznamenával, co se časem objeví ještě levněji. Nyní je to případ dalšího filmu, oznámeného společností Atypfilm. Dle jedné z upoutávek na jejich webových stránkách bude od středy 21. května 2008 k dostání za 42,– Kč titul Strings, o němž jsme již informovali.

Tudíž jen opravdu stručně pro připomenutí – jde o film plný fantazie, odehrávající se v pozoruhodném a zcela jedinečném světě.

Bájný příběh o královském synovi Hal Tarovi, který se vydává na cestu, aby pomstil smrt svého otce. Ke svému překvapení objeví pravdu o svém vlastním lidu – a kde to nejméně čeká, nachází opravdovou lásku.

Film je distribuován s podporou programu MEDIA plus Evropského společenství.

O technických parametrech opět žádné solidní údaje. Na stránkách se dočtete pouze takové detaily, jako je „Formát ŠUP 35 mm, 2503,06 m (6 filmových pásů), Dolby SRD, české titulky“, což se asi vydání na DVD asi moc netýká…

Ještě zbývá dodat, že tentýž film v plastové krabičce můžete momentálně dostat na stáncích i jako přílohu fantasy magazínu Dračí Pevnost Speciál, který vyšel 14. května 2008.