Hollywood Classic Entertainment – Všechno je možné, miláčku

Hollywood Classic Entertainment v ediční řadě FilmParáda chystal v úterý 26. dubna 2011 za 99,- Kč zase jednu těžko uvěřitelnou hereckou kombinaci, v komedii Všechno je možné, miláčku (dosud domácím databázím známé jako Možná, miláčku) se potkali Rowan Atkinson a Hugh Laurie. Toho prvního asi představovat netřeba, ten druhý je známější s poněkud jiným designem – jeho Dr. House není hladce oholen… Na pulty dorazilo až ve středu 27. dubna 2011.

Sam a Lucy jsou šťastný pár, který má téměř všechno. K dokonalému štěstí jim chybí jenom dítě. Jejich snažení však dlouho zůstává marné, a tak jsou stále zoufalejší a pomalu se jim začíná hroutit vztah. Každý ventiluje své zklamání jinde (Lucy u jednoho ze svých zákazníků a Sam v psaní filmového scénáře) a v nastalém zmatku přichází doktor James jako poslední naděje. Podaří se mu dát vše do pořádku?

Ma imdb.com nepříliš slibných 54 procent, ovšem na csfd.cz 70 procent: Snaha o přizpůsobení americkému trhu sebrala z literární předlohy mnoho dobrého. Zbyla občas zábavná komedie, kterou ze zapomnění vytrhují jen herci, a to i ti ve vedlejších pidirolích.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2000

Délka: 101 minut

Původní název: Maybe Baby

Světová premiéra: únor 2000 – USA (American Film Market)

Režie: Ben Elton, Hugh Laurie

Námět: Ben Elton (román „Inconceivable“)

Scénář: Ben Elton

Produkce: Lucy Ansbro, Ernst Goldschmidt, Phil McIntyre, Mary Richards, David M. Thompson

Hudba: Colin Towns

Kamera: Roger Lanser

Střih: Peter Hollywood

Kostýmy: Anna B. Sheppard

Společnost: Pandora Cinema / BBC Films

Natáčeno: Albert Bridge, Battersea, Londýn, Velká Británie / Primrose Mansions, Prince of Wales Drive, Battersea, Londýn, Velká Británie / Waterside Point, Anhalt Road, Battersea, Londýn, Velká Británie

Hrají: Joely Richardson (Lucy Bellová), Matthew Macfadyen (Nigel), Hugh Laurie (Sam Bell), Adrian Lester (George), Yasmin Bannerman (Melinda), Joanna Lumley (Sheila), Rachael Stirling (Joanna), Dave Thompson (komediant Dave / paní Furblobová), Emma Thompson (Druscilla), Stephen Simms (Trevor), John Brenner (Kit), Jaz Wilson (mimino Cuthbert), James Purefoy (Carl Phipps), Guy Barrett (Nigelův oddíl), Deila Bhujoo (Nigelův oddíl), Abbey Careford (Nigelův oddíl), Marina Fiorato (Nigelův oddíl), Richard Leaf (Justin Cocker), Lidija Zovkic (Petra), Tom Hollander (vyvolávač Ewan), Connor Pearce (kluk na kole v parku), Henrietta Garden (matka v parku), Richard Sandells (zápasící muž), Emma Cooke (zdravotní sestra), Shelley Conn (zdravotní sestra), Stephanie Bartczak (Ewanův oddíl), Chris Belgrave (Ewanův oddíl), Catriona Pearson (Ewanův oddíl), Judith Shekoni (Ewanův oddíl), Rowan Atkinson (pan James), Paul Ready (doktor), Paul Tripp (pan Furblob), Gemma Aston (Roz), Lisa Palfrey (Jan), Serena Evans (Dr. Cooperová), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný