Supraphon – Videoklip GIPSY.CZ

Další tisková zpráva Supraphonu se týká nového alba Desperado a faktu, že GIPSY.CZ budou natáčet nový videoklip s Milanem Šteindlerem.  

Kapela Gipsy.cz vydala na konci minulého týdne novinkové album Desperado. Titulní písnička již úspěšně rotuje v playlistech několika rádií (aktuálně č.12 v oficiální hitparádě RADIO cz50 IFPI ČR), nyní se dočká i vizuálního ztvárnění. Videoklip Desperado natočí podle vlastního scénáře režisér Milan Šteindler ve dnech 8. a 9. května 2011 ve stylovém Western parku Boskovice.

 

Frontman Gipsy.cz Radek Banga, jako podporovatel motivačního projektu pro mladé lidi „Dream Catcher – Chyť svůj sen“, nabídl možnost zahrát si v jejich novém videoklipu i účastníkům soutěže Dream Catcher – Tutofka“. V klipu se ovšem objeví třeba také Martin Klásek, šéf uměleckého souboru Divadla Spejbla a Hurvínka. „Zahraje si texaského kovboje, on na to má obličej a skvělý výraz, už se na to moc těším!“, prozrazuje k hereckému obsazení Radek Banga.

 

Těsně před zahájením natáčení se Gipsy.cz přesunou z Berlína, kde 6. května 2011 vystoupí v klubu Aufbau Haus. Domácí publikum se pak může těšit na nový koncertní program zatím především v rámci festivalů Mezi ploty, United Islands, České hrady.cz a Moravské hrady.cz.