Blesk pro ženy – Lásko moje, kde jsi?

Znovu jen podle edičního plánu a upoutávky na minulém DVD lze konstatovat, že s logem deníku Blesk pro ženy v podání Hollywood Classic Entertainment v pondělí 6. června 2011 za 59,- Kč dorazí na pulty další pradávno vydaný film Lásko moje, kde jsi? z portfolia společnosti SPI International

Je krásná, je rozmarná a hledá to, co každá žena: ideálního muže!

Francouzská romantická komedie o krásné a rozmarné ženě Marie-Dominique. Její manžel Bertrand pracuje ve velké mezinárodní stavební firmě a postupem času začíná stále více svojí ženu opomíjet. Marie-Dominique tím zákonitě začíná být otrávená a rozhodne se opustit svého stále nepříjemného, zaneprázdněného, nudného a sebestředného manžela a vrhne se do náruče nové ideální lásce, která má všechno, po čem žena touží.

Vše pro ni vypadá jako naprostá idylka. Antoine je ideální muž, o kterém se nám může jenom zdát. Opravdu jen zdát! Romantika a idylka se ale začíná rozpadat, když se opuštěný manžel a současný „dokonalý“ milenec stanou nejlepšími přáteli a až nápadně se sobě začnou podobat. Navzdory jejich pevnému přátelství začnou bojovat o přízeň krásné ženy.

Co se stane? Pro kterého se Marie-Dominique rozhodne? A co takhle nějaký třetí?

Na imdb.com i csfd.cz 50 procent. Pro někoho vesele rozpustilá francouzská komedie, jiní konstatují: krásná Sophie by měla trávit čas jinak, než natáčením podobných paskvilů, asi hrozně potřebuje peníze.

Zadní strana původního vydání

Zadní strana

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2003

Délka: 102 minut

Původní název: Je reste!

Světová premiéra: 1. října 2003 – Belgie, Francie

Kinopremiéra v ČR: 23. září 2004

Režie: Diane Kurys

Scénář: Florence Quentin

Produkce: Alain Terzian

Hudba: Paolo Buonvino

Kamera: Robert Alazraki

Střih: Francine Sandberg

Kostýmy: Caroline de Vivaise

Společnost: Alter Films / France 2 Cinéma / France 3 Cinéma / TPS Star

Natáčeno: Paříž, Francie / Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Hrají: Sophie Marceau (Marie-Dominique Delpireová), Vincent Perez (Bertrand Delpier), Charles Berling (Antoine), Pascale Roberts (Mamyvonne, matka Marie-Dominique), François Perrot (J. C.), Hardy Krüger Jr. (John), Colette Maire (Geneviève), Sasha Alliel (Antoine), Jean-Claude de Goros (otec Marie-Dominique), Jacques Duby (soused), Marie-France Mignal (sousedka), Sébastien Haddouk (Alvaro), Jean Dell (Carcassonne), Olga Sékulic (blonďatá letuška), Karine Belly (letuška bruneta), Emmanuel Quatra (Benoît), Laurent Bateau (Bansart), Martial Courcier (perverzák v kině), Daniel Saint-Hamont (ředitel kina), Maria Ducceschi (žena lékaře), Caroline Chaniolleau (advokátka), Marie-Christine Adam (prodejkyně oděvů), Marie-Christine Demarest (žena J. C.), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: česky, slovensky, maďarsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný