Špidla Data Processing – Tibet volá

Další počítačovou hru, kterou pro nás připravilo vydavatelství Špidla Data Processing, bude možné pořídit za 49,90 Kč již ve čtvrtek 21. července 2011. V edici Hráčův ráj vychází zábavná spojovačka Tibet volá. Vydejte se do Tibetu a zažijte báječné dobrodružství!

Zábavná spojovačka pro celou rodinu.

Víte, že v Tibetu existuje tajné místo, kde je ráj na zemi? Janin otec zasvětil život jeho hledání. Pevně věří, že ví, kde hledat toto místo, kde lze žít v neustálém míru a štěstí. Na výpravě však záhadně zmizí. Nahlédněte spolu s Janou do otcova deníku. Objevte odpovědi na nevyřešené záhady. Vydejte se do Tibetu a zažijte báječné dobrodružství!

– pro chytré hlavičky
– nádherná grafika
– najděte Šangri-La
– pro děti i dospělé

Stýská se vám po dobrodružství a vzrušení? Pak vás srdečně zveme do Tibetu. Doprovoďte hlavní hrdinku Janičku. Čekají na vás neuvěřitelná dobrodružství při objevování legendárního tibetského místa Šangri La.

Janiččin otec se nevrátil ze své poslední expedice do Tibetu. Poté, co Janička našla jeho deník, rozhodla se vyrazit po jeho stopách a dosáhnout vysněného cíle.

Zveme vás do záhadného světa, kde se stírají rozdíly mezi skutečností a snem. Kde nic není nemožné. Cesta to nebude snadná, protože Tibet svá tajemství nevydá lacino. Cestou narazíte na mnohá nebezpečí a pasti, která budete muset překonat řešením hlavolamů. Neváhejte a vydejte se na báječnou výpravu. Zábava zaručena.

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 256 MB RAM
– 59 MB volného místa na disku
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta