Vlaďka a taťka již v prodeji!

Na základě mnoha dotazů, které se objevily v naší redakční poště, upřesňujeme informaci ohledně animovaného video disku se seriálem Vlaďka a Taťka. Tento seriál je již v prodeji. Druhý díl vyšel 5. října 2007. V článku je odkaz se seznamem prodejních míst, kde pohádku určitě koupíte.

Zábavný vzdělávací animovaný film pro nejmenší děti. Vlaďka je chlapeček, který miluje kreslení. Taťka zkouší hádat, co se z postupně vznikající kresbičky vyvine. Kresba vzniká postupně, nejprve se na čtvrtce papíru objeví jen základní tvar, a děti společně s Taťkou mohou přemýšlet, co to asi bude.
Každý díl obsahuje jiný předmět, který Vlaďka maluje. Seriál rozvíjí v dětech kreativitu a vizuální představivost. Děti si mohou k televizní obrazovce vzít papír a tužku, pastelky nebo pero a od Vlaďky se dozví, jak lze pomocí jednoduchých triků lehce nakreslit i složitě vypadající věci. Tvořit je radost, hlavně ve společnosti Vlaďky a jeho
Určeno pro děti od 2 do 7 let. Cena 30 Kč.
Video CD koupíte v trafikách a prodejnách periodického tisku. Zde je seznam prodejních míst, kde by jste měl titul určitě sehnat (klikněte na odkaz):
Časopisy Mediaway