Filmag horor – Megažralok versus Crocosaurus

Mysleli jste si snad, že nic horšího už tu být nemůže? Omyl. V obálce Filmag edice Horor se ve středu 27. července 2011 za 99,- Kč vrací žravá vele-vele-veleparyba ve volném pokračování Megažralok versus Crocosaurus. Gigantická monstra svádějí souboj na život a na smrt!

Poté, co se megažralok utkal s obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě monstra zahynula. Megalodon však přežil a nyní je opět nekorunovaným vládcem moří.

 

Mezitím hluboko v Kongu těží parta černochů nelegálně v diamantovém dole, když tu se náhle k životu probere další obrovská stvůra. Obří crocosaurus si dopřeje svou první svačinku a chystá se drancovat svět. Jenže se připlete do cesty lovci Nigelovi, kterému se jej podaří uspat, naložit na nákladní loď a nyní s ním směřuje na Floridu. Po cestě se však obří krokodýl probere ze spánku, zničí loď a uprchne do moře. Americká armáda vyhlašuje pohotovost. Úkol zní jasně – zlikvidovat obě příšery dřív, než napáchají ještě více škod. Ale jak zastavit nezničitelné?

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Chudák holodoktor...

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Zatímco na imdb.com alespoň 27 procent, na csfd.cz 12: Ultramegablbost nanejvýš pro zvrácenou zábavu. Ubohé triky, které se opakují stále dokola, toporní herci, debilní dialogy, tupý děj.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Horor / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 85 minut (1:24:51)

Původní název: Mega Shark vs Crocosaurus

Světová premiéra: 21. prosince 2010 – USA

Režie: Christopher „Douglas-Olen" Ray

Scénář: Micho Rutare, Naomi L. Selfman

Produkce: Paul Bales, Mary E. Brown, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Alexander Yellen

Střih: Jose Montesinos

Kostýmy: Michelle Matteo

Společnost: The Global Asylum

Natáčeno: Asylum Studios, Los Angeles, Kalifornie, USA / Bronson Caves, Bronson Canyon, Griffith Park – 4730 Crystal Springs Drive, Los Angeles, Kalifornie, USA / S.S. Lane Victory, Pier 94, San Pedro, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Gary Stretch (Nigel Putnam), Jaleel White (Dr. Terry McCormick), Sarah Lieving (agent Hutchinson), Robert Picardo (admirál Calvin), Gerald Webb (Jean), Dylan Vox (CWO Butowski), Hannah Cowley (Legatt), Steve Mason (vyšetřovatel), Robert R. Shafer (Charlie Ross), Nicola Lambo (Corrine), Michael Gaglio (kapitán Smalls), Sean Cory (Moise), Tarnue Massaquoi (Claude), Bechir Sylvain (Badawi), Anica Barbosa (barman), Yoshie Morino (reportér), Gerald Bales (Marty), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuové stopy 

 

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: další DVD