Špidla Data Processing – Záhadná kuchařka

Ve čtvrtek 5. listopadu 2009 nechybí v nabídce tradiční nabídka společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to za 49,- Kč hra Záhadná kuchařka

  

Vtipná zábava pro děti i dospělé. Pusťte se do hledání kouzelné kuchařské knihy. Když se vám to podaří, získáte přístup k nejtajnějším receptům, díky kterým se stanete nejlepším kuchařem světa.

 

Hledání takového pokladu samozřejmě není jen tak. Čeká vás spousta zábavných úkolů, zapeklitých skládaček a zajímavých přátel, kteří vám pomohou na cestě k úspěchu. Nuda nemá v této hře šanci, pojďte se bavit!

 

Těšte se na:

– 55 úrovní

– 800 skrytých předmětů

– 6 vložených miniher

– neomezený herní čas

– spoustu zábavy

 

Pusťte se do hledání kouzelné kuchařské knihy. Když se vám to podaří, získáte přístup k nejtajnějším receptům, díky kterým se stanete nejlepším kuchařem světa.

 

Světoznámý kuchař opustil tento svět a zanechal po sobě úžasnou kuchařku plnou exkluzivních receptů. Kniha ovšem není pohromadě. Byla rozdělena mezi několik kuchařových žáků, kteří se spolu neumějí dohodnout. Kuchařka už téměř upadla v zapomnění, nebýt neutuchající touhy malé myšky, stát se dokonalým šéfkuchařem. Jako svého učitele si nečekaně zvolí kočku. Dokážou neobvyklí přátelé složit knihu dohromady? Přidejte se k nim. Společně to jistě zvládnete.

 

Záhadná kuchařka je velmi vtipná hledací hra. Pomozte roztomilé myšce najít všechny předměty, složit množství skládaček a sestavit kompletní knihu receptů.

 

Skvělá grafika, výborné postavy a vtipný děj vás zaručeně pobaví. Na nic nečekejte a pojďte hrát!

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině. 

Zadní strana