Hollywood Classic Entertainment – Stopy zmizelých

Stokrát může člověk mít v ruce předpokládaný vydavatelský plán a stejně nakonec není připraven na všechno. Hollywood Classic Entertainment nabízí v úterý 20. září 2011 za 99,- Kč s logem ediční řady FilmParáda jen na hřbetu obalu westernový horor Stopy zmizelých. Hrůza na Divokém západě.

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde… a všem jde o život!

Imdb.com eviduje 58 procent, na csfd.cz bez českého názvu s 56 procenty: Mohl to být slušný film, kdyby to nebyla tak příšerná nuda. Naštěstí leccos zachraňují dobří herci, zajímavé potvory a slušná pointa.

Zadní strana

Žánr: Horor / Thriller / Western

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 93 minut

Původní název: The Burrowers

Režie: J. T. Petty

Scénář: J. T. Petty

Produkce: Peter Block, Robert Hall, Lauren Kisilevsky, John Sacchi, William Sherak, Jason Shuman, Alton Walpole

Hudba: Joseph LoDuca

Kamera: Phil Parmet

Střih: Andy Grieve, Robb Sullivan

Kostýmy: Deborah Everton

Společnost: Blue Star Pictures

Natáčeno: Bonanza Creek Ranch – 15 Bonanza Creek Lane, Santa Fe, New Mexico, USA / Santa Fe, New Mexico, USA

Hrají: Clancy Brown (John Clay), David Busse (mladý Bluecoat), William Mapother (William Parcher), Jocelin Donahue (Maryanne Stewartová), Alexandra Edmo (Faith), Brighid Fleming (malá sestra), Karl Geary (Fergus Coffey), Christopher Hagen (otec), Doug Hutchison (Henry Victor), Galen Hutchison (Dobie Spacks), Laura Leighton (Gertrude Spacksová), Harley Coriz (krátký Ute), Suzi McLaughlin (matka), Tatanka Means (dlouhý Ute), David Midthunder (Tupý nůž), Jon Kristian Moore (velký bratr), Anthony Parker (Desátý medvěd), Cole Resch (Malý bratr), R. J. Rice (Černý policajt), Sean Patrick Thomas (Walnut Callaghan), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný