Špidla Data Processing – Hledači pokladů

Ve čtvrtek 12. listopadu 2009 je tu další hra společnosti Špidla Data Processing, tentokrát mohou zájemci za 49,- Kč pořídit titul Hledači pokladů

Zábavná hra plná dobrodružství.

 

Chcete zažít pořádné dobrodružství? Pomozte vyřešit zmizení známého hledače pokladů. Na cestě vás čeká spousta překvapení.

 

Procestujete celý svět a odhalíte tajemství prastarého artefaktu. K tomu si užijete parádní kopec zábavy. Tak pojďte hrát!

– 48 napínavých kol

– více než 10 mini her

– spousta puzzle

– podmanivý příběh

– neomezený herní čas

 

Hledači pokladů je hra plná skrytých předmětů, puzzlí a logických úkolů. Hned na začátku si vyberete mezi relaxačním módem a hrou na čas, takže sami nastavujete tempo zábavy. Výjimečná hledací hra nebývalé úrovně, zaměřená na skvělou zábavu. Buďte mezi prvními a vyzkoušejte ještě dnes.

Dědeček Gordona Browna je známý lovec pokladů. Jeho záhadní zmizení proto vyvolalo velké pozdvižení. Je to náhoda, nebo někomu záleží na tom, co právě hledal?

 

Aby Gordon vyřešil toto tajemství, musí pečlivě pátrat a skládat střípky informací. Brzy zjistí, že dědeček hledal vzácný artefakt. Pokud ho najde, má šanci zjistit pravdu o dědečkově zmizení. Není ovšem jediný, kdo ho hledá…

 

Pomozte Gordonovi vyřešit záhadu a navíc se skvěle pobavte!

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.