Špidla Data Processing – Říše Inků

Ve čtvrtek 3. listopadu 2011 je na řadě další z počítačových her nejen pro děti od vydavatelství Špidla Data Processing. V edici spidla.cz je možné zakoupit PC hru Říše Inků, za obvyklých 49,90 Kč.

Zábavná počítačová hra pro celou rodinu.

Vydejte se zpět v čase a zachraňte celou Inckou říši! Podle starobylého proroctví přijde konec říše, když zmizí souhvězdí Lamy z noční oblohy. Neváhejte a pomozte zvrátit osud v této napínavé hře!

– pohlcující atmosféra

– různé herní módy

– záchrana Inků!

 

Tereza, mladá knihovnice, mívá v noci opravdu nebezpečné sny. V jednom z nich otevřela knihu s podivným znakem hada. Stránky byly psány v neznámém starém jazyce, ale jako zázrakem mu porozuměla.

Ráno knihu opravdu otevřela a našla mapu území známého jako Nový svět! Za pár dnů se vydala i s přítelem Enriquem na cestu za záchranou celé Incké říše. V Novém světě s překvapením zjistili, že mají hrát roli v jednom z největších Inckých tajemství!

 

Vydejte se spolu s Terezou a Enriquem na nebezpečnou cestu plnou dobrodružství a napětí. Pomáhat vám bude Apu, bůh deště a bouře. Spojujte, vyměňujte nebo označujte stejné znaky, hledejte skryté předměty, opravujte starodávné chrámy a zachraňte Inckou říši! Napínavá zábava zaručena!

Vhodné pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra v češtině.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 800 MHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 32 MB volného místa na disku

– doporučena je myš a zvuková karta