Vapet pro každého – Kouzelníci

Ať hledám, jak hledám, i když na svém webu dál Vapet uvádí názvy edičních řad, na náhledu obalu se po přestěhování do klasických DVD krabiček už nevyskytují. V úterý 15. listopadu 2011 v bývalé řadě Pro každého vycházejí Kouzelníci za 99,- Kč. Krásný rodinný film plný magie a kouzel.

Po představení iluzionisty má Ben jasno. Také chce být kouzelníkem! Začne spolu s tátou pilně trénovat a jejich společná show má úspěch. Ben je fascinován jedním trikem, a tak se rozhodne, že jej s otcem rovnou vyzkouší. Před plným sálem lidí nechá zmizet spolužačku a svou nejlepší kamarádku Sylvii. Měl to být vcelku jednoduchý trik, jenže Sylvie beze stopy zmizí. Je možné, že se ztratila ve vzduchoprázdnu? A pokud ano, jak ji dostat zpátky?

Na imdb.com hodně slušných 73 procent, u nás nic: Roztomilý rodinný film s komickými prvky.

Zadní strana

Žánr: Rodinný

Země původu: Nizozemí

Rok vzniku: 2010

Délka: 91 minut

Původní název: Het geheim

Světová premiéra: 1. prosince 2010 – Belgie, Nizozemí

Režie: Joram Lürsen

Scénář: Frank Ketelaar

Produkce: Avro, Arnold Heslenfeld, Frank Ketelaar, Joram Lürsen, Laurette Schillings, Nicky Tüske, Frans van Gestel

Kamera: Mark van Aller

Střih: Peter Alderliesten

Kostýmy: Monica Petit, Maartje Wevers

Společnost: IDTV Film

Natáčeno: Nizozemí

Hrají: Daan Schuurmans (Hans Smid), Chantal Janzen (Laura Stikkerová), Theo Maassen (Koos Stikker), Caroline de Bruijn (Mylene Stikkerová), Margot Ros (au pair), Sanne Lith (Selma Stikkerová), Thor Braun (Ben Stikker), Fred Goessens (Burlage), Java Siegertsz (Sylvie), Dave Mantel (Nieuwsjager), Shane Koetsier (divačka), Nick Buitendjik (Bas Stikker), Roos Buitendjik (Betty Stikkerová), Wouter Severijn (zaměstnanec komunitního centra), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 holandsky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: