Bontonfilm – Comeback 2

Tak nevím, nakolik je úspěšné vydávat na DVD něco, co lze legálně a zdarma kdykoli sledovat na netu. První díl u nás leží bez povšimnutí na pultech a Bontonfilm by měl přijít s dalším dílem v úterý 15. listopadu 2011, za 99,- Kč se bude prodávat  Comeback – 2. DVD

Kultovní sitcom!

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a zkouší žít normální život jako majitel obchodu s deskami. Což dost dobře nejde, neboť s ním žije jeho svérázný bratr Ozzák, zapřísáhlý metalista a zaměstnanec zmíněného obchodu. A uštěpačná dcera Iva s kamarádkou Sašou a jejím bratrem Lexou mu na vyrovnanosti také nepřidávají…

Disk obsahuje 4 díly:

Je jaro… – 9. října 2008

Na Ozzáka přišlo jaro; kromě svého prostěradla mění i slovník, chování a vkus. Jsou i svědkové, kteří tvrdí, že ho viděli, jak se chová galantně k ženám. Iva a Tomáš jsou znepokojeni, tohle nevěstí nic dobrého. Když totiž na Ozzáka přijde jaro, vyhlídne si svou ženskou oběť, zahrne ji přízní, využije a nakonec zahodí jako papírový kapesník. A taková odhozená ženská se pak ošklivě mstí celé rodině. První takovou potenciální obětí je Marcelka. Tomáš ji proto posílá na dovolenou, aby byla z dosahu Ozzákových hormonů. Dalším potenciálním sexuálním objektem, i když neviditelným, je Saša. Simona ji proto zavře do mrazáku. Ale možná by udělala líp, kdyby tam spíš zavřela Ozzáka. Jeho chtíč totiž nemá slitování. 

Lupiči – 16. října 2008

Iva by ráda vyrazila na pokojnou demonstraci proti fašismu, ale Tomáš je rezolutně proti, obzvláště když vidí, že její zakuklený doprovod Lexa s sebou bere dlažební kostky. Iva se nakonec smí zakuklit jedině doma. Jenže do obchodu vtrhnou zakuklenci další, ti ovšem nechtějí demonstrovat, ale krást. Ještě netuší, že v pokladně je jenom padesát korun a odznak Arakainu. Tomáš, Ozzák, Iva a Marcelka postupně končí spoutaní v kumbále. Teď už jsou na svobodě jenom Saša a Lexa, kteří marně čekají na Ivu v obýváku. Začínají tušit něco nekalého. Zakuklený Lexa jde sondovat do obchodu, co se stalo. Když tam objeví dva zakuklené lupiče, považuje je za kolegy demonstranty a uklidní se. Saše se to ale pořád nějak nezdá. 

Zdravý a nemocný – 23. října 2008

Ve škole se neučí kvůli nakažlivé nemoci. Žáka Beneše odvezli do nemocnice s podezřením na nigerijskou úplavici, protože ho v Tunisku poplival velbloud. Tomáš, který se jinak prakticky pořád diví, teď doslova žasne: Taková nebezpečná nemoc a ona je skoro u nich doma! Jako správný hypochondr si hned sežene odbornou literaturu a studuje příznaky nemoci. Brzo se nemůže ubránit dojmu, že je to právě on, kdo trpí nigerijskou úplavicí a vyžaduje nadstandardní péči. Že Ozzák pije vodu z vázy, potí se a mluví nesmysly, ho nezajímá. Přitom je to právě jeho bratr, kdo se nakazil a měl by jít do karantény, než také někoho poplive. Jak dlouho bude muset Ozzák čelit sám zrádné chorobě? Cesty bakterií jsou nevyzpytatelné.

Modelka – 30. října 2008

Iva a Saša si nechaly udělat fotky na pas. Tomáš okamžitě pojal podezření, že se Iva chystá zdrhnout za kopečky. Vůbec mu nevadí, že tu fotku potřebuje jen na legitimaci do půjčovny DVD. Vodou na jeho mlýn se stane dopis z pařížské modelingové agentury, který Iva dostane. Stojí v něm, že přijali její přihlášku a žádají ji o další fotografie. Iva nechápe a Tomáš protestuje. Zato Marcelka jásá. Být modelkou je podle ní skvělé. Sama kdysi dělala slečnu Mandarinku pro podnik Ovoce a zelenina, ale ve vší počestnosti, oloupat se nenechala. Iva využije šance a svolí s fotografováním pro agenturu. Pózuje s Ozzákem pod názvem "Vagabund ohrožuje sličnou prodavačku". Stane se Iva skutečnou modelkou? Paříž má na dosah ruky. 

Žánr: Sitcom / TV seriál

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2008

Délka: 4 x 27 minut

Režie: Jaroslav Fuit, Petr Fišer

Scénář: Tomáš Baldýnský

Produkce: Tomáš Baldýnský, Michal Wondreys

Kamera: Viktor Smutný

Společnost: TV Nova

Účinkují: Tomáš Matonoha (Tomáš "Tomi Paci" Pacovský), Martin Dejdar (František "Ozzák" Pacovský), Kristýna Leichtová (Iva Pacovská), Dana Batulková (Marcelka Divićová), Simona Babčáková (Simona Bůčková), Marie Doležalová (Alexandra "Saša" Bůčková), Matouš Ruml (Alexandr "Lexa" Bůček), Eva Slovíková (Dajána), Jakub Žáček (Horváth / opilý doktor / opravář alarmu), Jitka Smutná (lupička), Jiří Hána (lupič), Jana Plodková (policejní psycholožka)  

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: