Filmag horor – Legie mrtvých

A je to tady. Zdá se vám, že jste tenhle obal už viděli? Nejste daleko od pravdy, i když u DVD edice má jít o zcela jiný film. Ta „pravá“ Legie mrtvých v obálce Filmag v edici Horor vychází ve středu 16. listopadu 2011 za 99,- Kč. Pradávné zlo se probouzí k životu.

Staroegyptská velekněžka se po čtyřech tisících letech vrací k životu, aby za pomoci své legie mrtvých ovládla svět.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

V okamžiku, kdy je v Mohavské poušti objevena prastará egyptská hrobka, vydává se parta mladých studentů archeologie rozkrýt její tajemné nápisy. Netuší však, že hrob byl místem odpočinku pro mocnou kněžku Aneh-Tet, která právě pomocí magie oživila své odvěké nemrtvé ochránce. Nyní už potřebuje pouze krev panny, aby přivedla k životu svého otce a společně převzali vládu nad celou Zemí.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Ono tedy ne že by to s těmi obaly bylo jedno, Asylum je prostě Asylum, na imdb.com 24 procent, na csfd.cz jen odpad bez procent: Místo hororu šíleně nechtěná komedie a sem tam nahá prsa. Egyptská hrobka v Los Angeles? No proč ne, když se tam místo mumií motají nějací bloudi omotaní toaletním papírem. I Scooby Doo je lepší.

Zadní strana

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 77 minut (1:18:51)

Původní název: Legion of the Dead

Světová premiéra: 3. března 2005 – USA

Režie: Paul Bales

Scénář: Paul Bales

Produkce: David Michael Latt, David Rimawi, Tobe Sexton, Sherri Strain, Rick Walker

Hudba: Mel Lewis

Kamera: Megan Schoenbachler

Střih: Steve Graham, William Shaffer

Kostýmy: Lisa Marie Harris

Společnost: Anthill Productions / The Asylum / Hecht Co. / Red Hen Productions

Natáčeno: Agua Dulce, Kalifornie, USA / Lancaster, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Courtney Clonch (Molly), Claudia Lynx (Aneh-Tet), Bruce Boxleitner (šerif Jones), Zach Galligan (Dr. Swatek), Chad Michael Collins (Carter), Rhett Giles (Dr. Ari Ben-David), Andrew Lauer (Sam Weaver), Emily Falkenstein (Kevyn), Amanda Ward (Kara), Chase Hoyt (Justin), Aaron David Thompson (Axel), Amy Clover (Linda), Patrick Thomassie (Santos), Jared Cohn (Petrie), Terry Shusta (bezpečnostní stráž), Heather Chase (majitel motelu), Zach Daniels (zástupce), Risk S. Mottern (Scott), Dustin Voigt (Dave), Mark Heller (generál Alose, vůdce mumií), Eddie Beasley (mumie), Elissa McKee (mumie), Feldo Nartapura (mumie), a další

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Nastavení zvuku a titulků

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: další DVD