Špidla Data Processing – Pilné včeličky

Radka nastoupila do nového zaměstnání, což je velmi dobré pro ni, mírně horší pro mě Smile. Znamená to totiž, že pokud jí vydavatelství Špidla Data Processing nenahlásí plán počítačových her s velkým předstihem, zbude i tento segment trafikové nabídky na mně. Dnes tedy vyšla další hra pro celou rodinu Pilné včeličky v edici Hráčův ráj. Hru můžete zakoupit za 49,90 Kč.

Včelky mají za úkol sbírat nektar. Co však dělat, když místo toho jen zlobí? Včelí královna toho už má dost a od svého roje odejde. Včelky se chtějí polepšit a získat svou královnu zpět. Pomůžete jim?

 

POČÍTAČOVÁ HRA PRO CELOU RODINU

Včelí roj, to je jedna velká rodina. Každý v ní má svůj úkol. Ale včelky jsou neposlušné. Nechce se jim jen sbírat nektar a pracovat na výrobě medu. Včelí královně se to nelíbí, a tak jednoho dne svůj roj opustí.

Najednou nastanou včelkám zlé časy. Musí začít tvrdě pracovat. To není snadné, práci jim ztěžuje všudypřítomná havěť a plevel. Včelky to bez královny nezvládnou. Jediný, kdo jim může pomoci, jste vy!

Vydejte se za včelkami, pěstujte květiny, sbírejte nektar a vyrábějte med. A navíc zachraňte ztracenou včelí královnu! Ta byla po svém odchodu unesena a hrozí jí opravdu velké nebezpečí. Neváhejte a pomozte ohroženému včelímu roji hned teď!

 

Čeká na vás:

44 úrovní

8 nádherných úrovní

záchrana ztracené královny

 

Požadavky:

Windows XP/Vista/7

procesor 1.2 GHz a vyšší

256 MB RAM

DirectX

243 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta