Bontonfilm – Teletubbies – Jejej nepořádek a zmatek / Pojďme si zpívat

Bontonfilmu v neděli 27. listopadu 2011 pokračuje ve vydávání dětského TV pořadu Teletubbies. Vychází další disk Jejej nepořádek a zmatek / Pojďme si zpívat za 99,- Kč. V daleké zemi za horami si Teletubbies hrají s vámi!

Kouzelný větrník se roztáčí a v Teletubbylandu začíná nový den. Vaše čtyři hravé kamarády čeká další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá Laa-Laa si nejraději hraje s balonem a všichni společně s nejmenším Po žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli…

TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu.

JEJEJ! NEPOŘÁDEK A ZMATEK

Jejej! Podívejte se! Tubby toast, tubby krém, klubko provázků a skvrny na podlaze ukazují na nepořádek a zmatek v Teletubbylandu. Někdy totiž Tinky Winky, Laa-Laa a Po pěkně vyvádí. Někdy se tubby přístroje neumějí vůbec chovat. Ale Noo-noo nakonec vždycky uklidí. A když se kouzelný větrník roztočí, Teletubbies se dívají na děti ze skutečného světa, jak se radují – jako oni sami!

 

POJĎME SI ZASPÍVAT

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po hraji melodie na své tubby pudinkové pohárky. Každý zatancuje svůj taneček! Pak Teletubbies zazpívají o nejmilejších věcech, ale Po zpívá o mraku. Jejda! Kde se vzal, tu se vzal, najednou se tu objevil pár rukavic a Tinky Winky a Po si i s nimi zatancují. Teletubbies poslouchají hudbu, ale Noo-noo je velmi hlučný.. ošklivý Noo-noo! Yvonne se dívá na usínající dítě a hraje na harfu, pak se musí rozloučit. Nakonec si všichni společně zatancují.

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: Velká Británie / USA

Rok vzniku: 1997-2001

Délka: 128 minut (celkem 335 dílů)

Režie: Paul Gawith, Vic Finch, Andrew Davenport, David Hiller

Scénář: Andrew Davenport, Anne Wood

Produkce: Kenn Viselman, Mary Pyke, Anne Wood, Andrew Davenport, Sue James

Hudba: Andrew McCrorie-Shand

Střih: Lee Phillips, David Barry, Simon Cruse, Gordon Burton, Jonathan Birkett, John Cryer, Michael Holliday

Kostýmy: Niki Lyons

Společnost: British Broadcasting Corporation / Ragdoll Productions

Natáčeno: Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Velká Británie

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky:

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: