DVD edice – Cyranův ostrov 6

A po dílu s číslem 5 zřejmě zanedlouho edice Barrandov, kterou nabízí DVD edice, nabídne za 69,- Kč další disk televizního originálního českého sitcomu Ivana Mládka ze života pokleslé aristokratické rodiny Cyranův ostrov 6. Podle návštěvníků trafik ono zanedlouho bylo místy dokonce týž den jak předchozí díl, někde o den později, v pátek 9. září 2011.

Na DVD jsou 3 díly:

21. Nejkrásnější věk

Příslušníci rodiny Cyranyů se zasní nad alby, které objevil na zámecké půdě rytíř Ignác. Shodnou se, že nejkrásnějším životním obdobím bylo pro všechny dětství a po večerním rozjímání pozvou na zámek svou stoletou paní učitelku.

22. Temné momenty

Baronka Matka přiskáče z hokejového tréninku po jedné noze, protože na druhé má otevřenou zlomeninu. Když se rodině nedaří pro ni přivolat záchranku, povolává k ní ze sousedství indického senzibila. Ind nasazuje všechny zbraně, kterými disponuje.

23. Vyhnání z ráje

Šlechtická rodina ze Cyranova ostrova se nespokojuje s lehko nabytým bohatstvím a usilovně přemýšlí, jak svůj kapitál zmnožit. Zkouší to s investicemi všeho druhu, s akciemi i lichvou, no nakonec jí osud přihraje do rukou příležitost, na jakou člověk naráží jen jednou za život.

Délka: 85 minut

Režie: Petr Burian

Scénář: Ivan Mládek

Kamera: Jan Hušek

Hrají: Ivan Mládek (baron Romedius Cyrany), Ivo Pešák (lokaj Jaroměř Kotula), Lenka Šindelářová (baronka matka Cyranová z Nedabylic), Milan Pitkin (svobodný pán Emerich Cyrany), Lenka Plačková (komtesa Cyrany), Jan Mrázek (rytíř Ignác Cyrany), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný