Magic Box – Kolekce Audrey Hepburn – 3 DVD (Odpolední láska + Dětská hodinka + Nezničitelní)

Komu je kupování disků po jednom málo, třeba uvítá nabídku MagicBoxu, který v sobotu 10. prosince 2011 posílá do trafik za 299,- Kč hned trojici DVD v balení Kolekce Audrey Hepburn.

V kolekci naleznete tři skvělé filmy s Audrey Hepburn v hlavní roli:

Odpolední láska (1957)

Ona hraje na cello, on je proutník. Ona je naivní a mladinká, on je světácký a zralý. Zamilovaná studentka konzervatoře Ariane (A. Hepburn) dobře ví, že se milionářskému americkému playboyovi Franku Flanaganovi (Gary Cooper) vůbec nepodobá. Když ale bude předstírat, že je stejně světaznalá a protřelá jako on, kouzlo lásky možná zafunguje.

Nezničitelní (1960)

Rachel Zacharyová (A. Hepburn) se narodila jako indiánka, ale tajně ji adoptovali běloši. Jakmile její původ vyjde najevo, stává se terčem bezuzdného rasismu a brutality. Indiáni ji chtějí zpět, místní běloši si přejí její smrt a její jedinou nadějí na přežití je muž (Burt Lancaster), který musí čelit nejstrašnějšímu boji svého života – aby zachránil ženu, kterou miluje!

Dětská hodinka (1961)

Nejlepší přítelkyně Karen Wrightová a Martha Dobieová jsou ředitelkami úspěšné soukromé dívčí školy v Nové Anglii. Mary Tilfordová, nenávistné, zlostné děvče, je přistiženo při lži a potrestáno. V touze po pomstě nařkne obě ženy před svojí babičkou, která je nepsanou vládkyní města, z lesbického vztahu. Pomluva se rychle šíří a během několika dní stojí Karen s Marthou před prázdnými učebnami. A skandál pokračuje…