Magic Box – Lord of the Dance

Je to už dlouho, kdy se v trafikách poprvé objevilo DVD tehdy pro mnohé zcela neznámého představitele nevídaného tanečního stylu. Doba pokročila a v pátek 27. ledna 2012 měl nabízet MagicBox za 199,- Kč nové DVD legendy irského tance Lord of the Dance. Tajemství. Hudba. Magie. Tak, jak jste je nikdy nezažili…. Úžasná zbrusu nová show – Michael Flatley se vrací. Zatím se nevrátilo, vydání nepotvrzeno.

Rytmus, který Vám vezme dech!

Mezinárodní trhák – Lord of the Dance- je zpět se zcela novou, úchvatnou show, která byla natočena živě v Dublinu a Londýně během vyprodané evropské tour 2011. Připravte se na ohromující zážitek plný vzrušení a vášně.

V hlavní roli se představí tvůrce a irský tanečník Michael Flatley, který se poprvé k souboru Lord of the Dance připojil ve třinácti letech. Dechberoucí představení v novém oslnivém stylu s nejmodernějším osvětlením, zvláštními efekty a kostýmy, které nadchnou jak mladé, tak i starší obecenstvo.

Naskytne se vám nebývalá podívaná na představení Michaela Flatleye a exkluzivní pohled do zákulisí. Ocitnete se přímo v centru dění. Nenechte si proto ujít jedinečnou filmovou událost roku!

Na imdb.com 63 procent, rottentomatoes.com 21, na csfd.cz 76: Někdo celý život vydrží s jednou písničkou, někdo s jedním vystoupením. Je obdivuhodné, co starý pán stále ještě dokáže (i když na to nej už si netroufá), že se dokáže obklopit mladým a perfektně fungujícím „strojem", ale přece jen by už měl pomýšlet na důchod. Některé komentáře kritizují nezvládnutý střih, ničící zážitek z choreografie.

Zadní strana

Žánr: Hudební / Taneční

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2011

Délka: 92 minut

Původní název: Lord of the Dance in 3D

Světová premiéra: 11. března 2011 – Irsko

Režie: Marcus Viner

Produkce: Vicki Betihavas, Stephen Carsey, Kit Hawkins

Kamera: Nick Wheeler

Střih: Tom Palliser

Společnost: ITN Factual Productions / Nineteen Fifteen Productions

Natáčeno: Dublin, County Dublin, Irsko / Londýn, Velká Británie

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Ze zákulisí Lord of the dance, Vynechané scény