Magic Box – Dál než se zdálo

Magic Box hrne na pulty jeden titul za druhým, v sobotu 28. ledna 2012 by za 199,- Kč měla dorazit svěží romantická komedie Dál než se zdálo. Komedie o schůzkách na půl cesty.

Erin a Garrett prožili v létě v New Yorku krásný románek. Její ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost jeho naprosto okouzlily. A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska.

Nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box a Dan dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním.

Ale navzdory tisícikilometrové vzdálenosti rozdílných pobřeží, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí spousty textovek, „sextovek“ a nočních hovorů možná tu vzdálenost překonají.

Na imdb.com 64 procent, na csfd.cz 65: O něco lepší než ostatní romantické komedie, šablonovitý a jednoduchý scénář, vcelku milí herci, pár slušných vtípků.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 99 minut

Původní název: Going the Distance

Světová premiéra: 27. srpna 2010 – Velká Británie

Kinopremiéra v ČR: 16. září 2010

Režie: Nanette Burstein

Scénář: Geoff LaTulippe

Produkce: Richard Brener, Michael Disco, Jennifer Gibgot, Garrett Grant, Dave Neustadter, Adam Shankman

Hudba: Mychael Danna

Kamera: Eric Steelberg

Střih: Peter Teschner

Kostýmy: Catherine Marie Thomas

Společnost: New Line Cinema / Offspring Entertainment

Natáčeno: Antarctica Bar – 287 Hudson Street, New York City, New York, USA / Docks Oyster Bar, 633 Third Avenue, New York City, New York, USA / Rasputin Restaurant – 2670 Coney Island Avenue, Brooklyn, New York City, New York, USA

Hrají: Drew Barrymore (Erin), Justin Long (Garrett), Charlie Day (Dan), Jason Sudeikis (Box), Christina Applegate (Corinne), Ron Livingston (Will), Oliver Jackson-Cohen (Damon), Jim Gaffigan (Phil), Natalie Morales (Brandy), Kelli Garner (Brianna), June Diane Raphael (Karen), Addison LeMay (Jack Baxter), Rob Riggle (Ron), Sarah Burns (Harper), Terry Beaver (profesor), Matt Servitto (Hugh), Leighton Meester (Amy), Tuffy Questell (agent letiště TSA), Charlie Hewson (Douchebag), Taylor Schwencke (Maya), Mike Birbiglia (číšník Toby), Meredith Hagner (zaměstnankyně v soláriu), Benita Robledo (servírka), Stink Fisher (svalovec), Kristen Schaal (barmanka), Graham Davie (Zach), Zach Page (Zander), Mick Hazen (Zeff), Sean Gustavus Tarjyoto (nepříjemný pitomec), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, maďarsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: vynechané scény