Magic Box – Medvídek Pú

V sobotu 4. února 2012 má nabízet MagicBox nejeden animovaný film z dílny studia Disney, za 199,- Kč je v plánech i nový příběh „přihlouplého medvěda" Medvídek Pú. Nová dobrodružství.

Studio Walta Disneyho slavnostně přináší film Medvídek Pú, báječné nové dobrodružství od tvůrců filmu Bolt, pes pro každý případ. Vraťte se do Stokorcového lesa a staňte se svědky roztomilého příběhu medvídka a jeho věrných přátel. Čekají vás krásné zážitky s celou rodinou. Starý smutný Ijáček ztratil ocas, a tak Sova všechny – Púa, Tygra, Králíčka, Prasátko, Klokanici a Klokánka – pošle na dobrodružnou cestu, aby našli pomoc pro Ijáčka a také zachránili Kryštůfka Robina. Nakonec to pro medvídka, který si vyšel ven jen pro trochu medu, bude velmi náročný den.

 

Film je inspirovaný pěti příběhy z knihy A. A. Milneho a vznikl podle tradiční původní animované předlohy. Tento zcela nový, ale klasický film představuje nové generaci jednu z nejoblíbenějších pohádkových postaviček. Uslyšíte řadu nových písniček a uvidíte, že tohle DVD s nevyzpytatelným medvídkem Pú zkrátka musíte mít!

Na imdb.com 73 procent, stejně tak na csfd.cz: Svižná a vtipná cesta zpět do dětských let.

Zadní strana slovenského vydání 

Žánr: Animovaný / Rodinný / Hudební

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 62 minut

Původní název: Winnie the Pooh

Světová premiéra: 6. dubna 2011 – Belgie

Kinopremiéra v ČR: 5. května 2011

Režie: Stephen J. Anderson, Don Hall

Námět: A. A. Milne, Ernest Shepard

Scénář: Stephen J. Anderson, Clio Chiang, Don Dougherty, Don Hall, Kendelle Hoyer, Brian Kesinger, Nicole Mitchell, Jeremy Spears, Paul Briggs, Chris Ure

Produkce: Peter Del Vecho, John Lasseter, Craig Sost, Clark Spencer

Hudba: Henry Jackman

Kamera: Julio Macat

Střih: Lisa Linder

Společnost: Walt Disney Pictures / Walt Disney Animation Studios

Hlasy v původním znění: John Cleese (vypravěč), Jim Cummings (Medvídek Pú / Tygr), Bud Luckey (Ijáček), Craig Ferguson (Sova), Jack Boulter (Kryštůfek Robin), Travis Oates (Prasátko), Kristen Anderson-Lopez (Klokanice Kanga), Wyatt Dean Hall (Klokánek Rú), Tom Kenny (Králíček), Huell Howser (Backson), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus:

  • Vynechané scény
  • Úvod režisérů
  • Balada o Nessie