Ennius – Fit Step 3 – FISAF Fitness Collection

S velkou pravděpodobnsotí lze očekávat, že v pátek 24. února 2012 bude v prodeji za 99,- Kč pokračování cvičební kolekce společnosti Ennius, třetím diskem série FISAF Fitness Collection by mělo být DVD Fit Step.

Edice FISAF FITNESS COLLECTION si dala za cíl představit široké veřejnosti nejrůznější formy cvičení a tance pro všechny věkové kategorie, a to prostřednictvím nejlepších českých instruktorů daného cvičebního stylu.

FISAF International je mezinárodní organizace zastřešující více než 30 zemí z celého světa. Jejím hlavním cílem je vedle organizace evropských a světových mistrovství ve sportovním aerobiku, fitness a hip-hop hlavně vzdělávání intruktorů různých stylů skupinových cvičení na nejvyšší světové úrovni. Česká republika je ve FISAF zastoupne prostřednictvím Českého svazu aerobiku.

Step aerobik je jedním z dlouhodobě nejoblíbenějších dynamických stylů cvičení, je unikátní vertikálním stylem tréninku, který využívá výstupy na jednoduchý plastový schůdek neboli step. Zkušení lektoři Vám tentokrát představí celkem 6 bloků, které se liší koordinační náročností a jsou proto vhodné jak pro úplné začátečníky, tak i pro zkušenější cvičící a instruktory. Můžete si vyzkoušet základní i otočené postavení stepu, taneční bloky i posilovací trénink.

 

Lektoři: Lukáš Kolek, Jana Havrdová, Zuzka Šivíková

Délka: 64 minut

Rok vzniku: 2010

Země původu: Česká republika

Jazyk: český