Špidla Data Processing – Proroctví ztraceného království (PC hra)

Ve čtvrtek 1. března 2012 se na pulty dostane další napínavá počítačová hra z edice Hráčův ráj společnosti Špidla Data Processing, za 59,- Kč vychází Proroctví ztraceného království.

O hře toho dopředu opět zrovna moc nevíme, takže jen stručně podle přední strany obalu:

Po letech jsem se vrátila do své vlasti. Má rodná zem se však změnila k nepoznání. Lesy byly prázdné a pusté. Jako by vše živé kolem najednou umřelo. Slunečnou oblohu navždy zahalily mraky. Naše království pohltila temnota. Zdá se, že Pán Zla je zpět!

Spojovačka:

Unikátní herní koncept

Více než 90 úrovní

Jedinečná grafika

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_01

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_02

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_03

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_04

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_05

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_06

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_07

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_08

Po vydání můžeme doplnit:

Napínavá počítačová hra.

Ke vzniku království Rosefalského se váže již od nepaměti jedna starodávná legenda. Dle pověsti jen strážci čtyř živlů dokáží ochránit panství před strašlivým netvorem. Rosefalský lid si však svých ochránců dostatečně nevážil a ti se proto rozprchli po širém světě.

Celý Rosefal tak byl najednou vydán na milost a nemilost nelidské stvůře, která si přeje jen jediné. Zničit království jednou provždy. Král je už příliš starý a nemocný, proto se do světa vydává jeho jediná dcera Serena. Její úkol zní jasně – najít a přesvědčit strážce živlů k návratu.

Osud celého království leží v rukou jediné ženy. Ale sama na všechno rozhodně nestačí. Bude potřebovat pomoc svého odvěkého patrona. Někoho, kdo povede její kroky a bude nad ní držet po celou dobu ochrannou ruku. Budete jím Vy? Pomůžete Sereně zdárně dokončit její nelehký úkol?

 

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1.4 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 410 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

proroctvi_ztraceneho_kralovstvi_back