Intersonic – Tajemství

Intersonic ve své Stříbrné kolekci plánoval na pátek 9. března 2012 za 145,- Kč další televizní drama Tajemství. Musí získat důvěru dcery, nebo ji ztratí navždy. Jenže podle některých nových informací se termín přesunul až na pátek 20. dubna 2012 – tak uvidíme.

Příběh dívky, která chtěla být za každou cenu dokonalá…

 

Čtrnáctiletá Beth je obyčejná dívka, která po rozvodu rodičů žije se svou matkou. Touží po respektu a přátelství. Její povaha ji však dostává do složité situace. Kvůli neustálému tlaku okolí vzrůstá její touha po dokonalosti. Snaha plnit očekávání, která do ní rodina a učitelé vkládají, vede k jejímu zhroucení. Teprve tato událost otevře netušený pohled do světa dívky trpící poruchou příjmu potravy.

 

Dokáže Beth najít cestu ze slepé uličky dříve, než bude pozdě?

Vnitřek obalu 

Na imdb.com 61 procent, na csfd.cz bez vysvětlení procent 80. Pro komentáře je třeba do zahraničí: Překvapivě inteligentní zobrazení problému bulimie. Do detailu dotažená a velmi dobře zahraná studie o problematickém dospívání, které i pod „dozorem" odborně vzdělané matky může sklouznout někam, kam by to nikdo nečekal.

Zadní strana 

Žánr: Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2000

Délka: 90 minut

Původní název: Sharing the Secret

Světová premiéra: 10. května 2000 – USA

Režie: Katt Shea

Scénář: Lauren Currier

Produkce: Mel Frohman, Laurie Goldstein, Brad Gordon, Robert Greenwald, Philip K. Kleinbart, Kimberly Rubin, Jason Trucco

Hudba: Danny B. Harvey

Kamera: Wally Pfister

Střih: Deborah Zeitman

Kostýmy: Christine Peters

Společnost: Nightstar Productions / Robert Greenwald Productions

Hrají: Mare Winningham (Dr. Nina Mossová), Alison Lohman (Beth Mossová), Lawrence Monoson (Phil Paige), Mary Crosby (Irene), Diane Ladd (matka Niny), Tim Matheson (John Moss), Camryn Grimes (Rachel), Brighton Hertford (Sophia), Kady Cole, Julius Ritter (Edward), Irina Gasanova (učitelka baletu), Roxana Brusso (Kerri Gold, terapeutka Beth), Khadijah Karriem (školní poradce), Dean Shelton (Greg), Kathy Christopherson (Gail), Ashlynn Rose (Emily), Sandy Brown (kolegyně Niny), Nat Wynn (Dr. Mattee), Kaela Crawford (balerína), Roma Court (učitelka matematiky), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: žádný