Urania – Lady Gaga: Na ostro!

Předchozí dětské tituly na konci měsíce společnost Urania vystřídá v úterý 27. března 2012 za 79,- Kč dokumentem Lady Gaga: Na ostro! Vyzývavá, extravagantní, sexy. Nejnovější dokument o královně světového popu na DVD!

28. 3. 1986 se narodila dívka, která dnes vládne světové popové scéně. Má svůj styl a názory, občas je více než extravagantní, její písničky slyšíte všude a milují ji milióny fanoušků po celé zeměkouli.

Na nejnovějším DVD, natočeném roku 2011, s názvem LADY GAGA: NA OSTRO! se vám pootevřou dvířka do jejího života a uměleckých začátků. Její přátelé Paris Hilton, Rihanna, Beyoncé, Madonna či Justin Timberlake vám prozradí jaká skutečně je a čím si získává srdce svých posluchačů. Ve svých 26 letech je i módní ikonou zásluhou nápaditých kostýmů a provokatérkou díky dokonalým tanečním vystoupením.

Zaposlouchejte se do úryvků z jejích koncertů, kde uslyšíte hity jako jsou Born This Way a Bad Romance. Během sledování 68 minut DVD LADY GAGA: NA OSTRO! poznáte skutečnou Lady Gaga očima  těch, kteří ji znají nejvíce a kteří jí všude sledovali. Lady Gaga je dnes světovou kulturní ikonou a vy uvidíte proč.

Na DVD uslyšíte i tyto skvělé hity: Judas, Lovegame, Edge of Glory, Poker Face, Bad Romance, Born This Way, Papparazi.

Upoutávka na dokument k vidění zde. Detaily opět těžko dohledat, ale jedna holandská recenze končí slovy: „Dokument "nutný" pro všechny fanoušky. Kupte si to, vy příšerky…"

Zadní strana

Žánr: Dokument / Hudební

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 68 minut

Původní název: Lady Gaga: On The Edge

Režie: Tara Pirnia

Společnost: STAX Entertainment Ltd.

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 16:9

Bonus: