Magic Box – Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú

Ani jsem neměl tušení, kolik filmů s tímhle mlsounem existuje – v úterý 7. března 2012 společnost Magic Box nabídne za 199,- Kč další DVD ze světa plyšového medožrouta Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú. Nádherné jarní dobrodružství pro celou rodinu.

Vydejte se na cestu za zbrusu novým, celovečerním příběhem s medvídkem Pú a jeho kamarády v hlavní roli! Prožijte s nimi nádherné dobrodružství, oslavující kouzlo jara a skutečný význam přátelství.

Začíná nejkrásnější jarní den! Na rozkvetlém palouku bzučí včely a klokánek Rú, medvídek Pú a Tygřík se chystají za zábavou a dováděním. Ale podle Králíka nesmí nikdo ani na krok, dokud se nedokončí jarní úklid!

Může vůbec něco – nebo někdo – přimět Králíka ke změně názoru? Jen ohromná spousta lásky a moudrosti klokánka Rú Králíkovi ukáže, že sváteční dny je třeba prožívat ve svátečním duchu!

Uvidíte všechny své oblíbené postavičky, uslyšíte pět skvělých písniček a povzbudivé poselství o lásce a laskavosti. To všechno ve filmu „Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú“, nádherném příběhu, k němuž se bude celá vaše rodina neustále vracet!

Na imdb.com 61 procent, na csfd.cz 73: Nápaditá klasická disneyovka.

Zadní strana vydání u FHE

Žánr: Animovaný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004

Délka: 65 minut

Původní název: Winnie the Pooh: Springtime with Roo

Režie: Saul Andrew Blinkoff, Elliot M. Bour

Námět: A. A. Milne

Scénář: Tom Rogers

Produkce: Robert Clark, John A. Smith

Hudba: Mark Watters

Střih: Robert S. Birchard

Společnost: DisneyToon Studios / Toon City / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Jim Cummings (Medvídek Pů / Tygr), Ken Sansom (Králík), Jimmy Bennett (Klokánek Roo), David Ogden Stiers (vypravěč), Kath Soucie (Klokanice Kanga), John Fiedler (Prasátko), Peter Cullen (Ijáček)

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital DTS 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: Zvuky jara, Zdobení Králíkova domečku, Vyrobte si svého motýla, 5 nových písní