Audiokniha Nové povídky Zdeňka Svěráka vyjde současně na CD i digitálně!

Bestseller Nové povídky Zdeňka Svěráka vychází jako audiokniha 9. března 2012 a kromě 2 CD si ji bude možné hned v den premiéry koupit v digitální podobě na adrese SUPRAPHONline.cz a zároveň se dostane do nabídky dalších digitálních servisů, jako jsou například Audioteka.cz, MusicJet a iTUNES.

 

Nové povídky přinesly svému autorovi ocenění za nejprodávanější knihu Český bestseller 2011. Navazují na čtyři roky starou sbírku Povídky, která se po svém vydání stala jednou z nejprodávanějších knih roku. První povídková sbírka Zdeňka Svěráka vyšla též jako audiokniha na dvou CD před čtyřmi lety hned po svém uvedení na knižní trh. V digitálním online obchodě ji však bylo možné koupit až na podzim loňského roku. Paralelní digitální uvedení aktuálních Nových povídek společně s vydáním na CD ukazuje, že i u nás se v distribuci kvalitního digitálního obsahu rychle prosazují nové formy prodeje.

 

Audiokniha Nové povídky Zdeňka Svěráka pro klasický obchod vychází na dvou CD a obsahuje šest povídek z devíti. Zároveň v digitálních servisech bude nahrávka nabídnuta pod názvem Nové povídky – komplet, kde bude k dispozici všech devět příběhů, tak jak vyšly v knize.

 

Vypravěčem je sám autor, jen jednu povídku nazvanou Nákup čte Daniela Kolářová. Metodu, s níž Svěrák pracuje při tvorbě svých příběhů, přirovnává k situaci, kdy najde pecku a domýšlí si kolem ní třešeň, nebo švestku. „Vracím tak dávno snědenému ovoci dužinu a šťávu“ dodává Zdeněk Svěrák.