Amercom – Kosmos 33

Číslo 33 z edice Kosmos má pro letošní rok velice aktuální téma, neboť se o tomto v jiném pohledu mluví a píše téměř neustále. Dne 12. března 2012 nám Amercom přináší za 75,- Kč díl s podtitulem Záhuba planety Země: Jak bude vypadat konec světa?

Naše Země nikdy nebyla příliš bezpečným místem pro život. Je totiž jen otázkou času, kdy ji některá z mocných sil kosmu zničí. Přední odborníci z celého světa se proto nyní snaží vypracovat postupy a technologie, jež by obyvatele modré planety dokázaly před možnou apokalypsou ochránit.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Globální katastrofy už Zemi v minulosti postihly a není pochyb o tom, že v budoucnu se opět některá z nich odehraje. Naši planetu ohrožují nejen nebezpečné asteroidy a komety či smrtící záblesky gama záření, ale i samotné naše Slunce; nejhorší scénář pak představuje teorie tzv. velkého rozervání, při němž tajemná temná energie způsobí rozpad časoprostoru a všeho, co v něm existuje…

Tak třeba si konečně přijdou na své ti, kteří přemýšlejí o tom, jaký že konec nás toho 21. 12. 2012 čeká a co nám tedy Mayové předpověděli.

Obálka časopisu

V časopisu se mimo jiné dozvíme o Trojánovi Země, něco o vesmírných explozích, samozřejmě něco o nebezpečích pro Zemi a možné obraně proti nim.

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Rok vzniku: 2007

Délka: 44 minut

Zvuk: stereo český, anglický, polský (lektor)

Titulky: české, polské

Nastavení zvuku a titulků