Magic Box – Zvonilka

V úterý 31. ledna 2012 nabídne MagicBox další animovaný film z dílny studia Disney, za 199,- Kč to bude Zvonilka. Vstupte do světa víl.

Počítačově animovaný film plný fantazie od vypravěčů pohádkových příběhů ze studia Disney. Pohádková výprava do tajemného světa víly Zvonilky a jejích kamarádek, kde ještě nikdo nikdy nebyl. Ve filmu napěchovaném zábavou a fantazií oslavíte spolu se Zvonilkou její první celovečerní film. Čeká vás kouzelný příběh pro celou rodinu.

Vstupte do tajného světa Hvězdné roklinky a seznamte se se světově proslulou vílou Zvonilkou. Vrtalo vám někdy hlavou, kdo svět vždy tak vyzdobí? Kdo přírodě lesk dává v každém ročním období? Teď je jasné, že jsou to nezbedné víly z Hvězdné roklinky, které dávají přírodě světlo a barvy a které zahánějí zimu, aby mohlo přijít jaro a po jaru léto. S kouzelnou hůlkou neposedně poletují a rozdávají smích i radost. Čeká je ale velké magické dobrodružství. Vypravte se za dobrodružstvím a pomozte Zvonilce a jejím čtyřem kamarádkám s přípravami jara. Možná, že s trochou víry a špetkou vílího prášku zjistíte, jak důležité je být sám sebou.

Zvonilku znají děti všude na světě z dobrodružství Petra Pana, díky tváři Julie Roberts z hrané verze Petra Pana ji znají i dospělí. Bylo jen otázkou času, kdy se Zvonilka díky své popularitě dočká samostatného filmu.

Na imdb.com 66 procent, na csfd.cz 74: Direct to DVD produkt, určený především menším holčičkám, neurazí přes svou barevnost, mravoučnost a rozjásanost ani zbytek rodiny.

Zadní strana vydání FHE

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 75 minut

Původní název: Tinker Bell

Světová premiéra: 11. září 2008 – Argentina

Kinopremiéra v ČR: 26. listopadu 2008

Režie: Bradley Raymond

Námět: J. M. Barrie

Scénář: Jeffrey M. Howard, Bradley Raymond

Produkce: John Lasseter, Jeannine Roussel, Noel Wolfman

Hudba: Joel McNeely

Střih: Mark W. Rosenbaum

Společnost: DisneyToon Studios / Prana Studios

Hlasy v původním znění: Mae Whitman (Tinker Bell), Kristin Chenoweth (Rosetta), Raven-Symoné (Iridessa), Lucy Liu (Silvermist), America Ferrera (Fawn), Jane Horrocks (Fairy Mary), Jesse McCartney (Terence), Jeff Bennett (Clank), Rob Paulsen (Bobble), Pamela Adlon (Vidia), Anjelica Huston (královna Clarion), Loreena McKennitt (vypravěč), Steve Valentine (ministr jara), Kathy Najimy (ministryně léta), Richard Portnow (ministr podzimu), Gail Borges (ministryně zimy). America Young (Wendy Darlingová), Kathryn Cressida (paní Darlingová), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, hebrejsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, hebrejsky, maďarsky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus:

  • Všeumění všeumělek – zbrusu nová zábava na DVD-ROM
  • Kouzelný průvodce Hvězdnou roklinkou – dovolte Zvonilce, aby Vás provedla starobylým vílím královstvím
  • Viděli jste někdy vílu? – objevte, jaké zázraky dělají víly ve světe lidí
  • Jak vznikla Hvězdná roklinka – zjistěte, jak filmaři vytvořili kouzelnou vílí říši
  • Hudební videoklip – zpívá Selena Gomez z Disney Channel
  • Vystřižené scény