Hollywood Classic Entertainment – Nashledanou v září

Vydavatelství Hollywood Classic Entertainment sice sdělilo své ediční plány s předstihem, ale co je to platné, když neplatí. Podle něho měla v pondělí 2. dubna 2012 být na řadě další pošetka z řady Filmy pro ženy, obsahující DVD z katalogu SPI International Nashledanou v září za 59,- Kč. Lze ale s takřka stoprocentní jistotou tvrdit, že její osud bude stejný jako předchozí Láskou praštěná, tj. (zatím?) nevyjde, protože pondělky obsadil Cranford. A nenechte se zmást, že je na obalu uvedená Whoopi Goldberg. Není ani na imdb.com uvedena v obsazení, údajně se mihne v obraze ve dvou záběrech, které mají dohromady sotva desítky vteřin. Film se nakonec v přehledech objevil znovu, tentokrát s termínem pondělí 7. května 2012. Ani tentokrát to nebyl správný termín, na pultech se disk ocitl nakonec až v pondělí 28. května 2012.

Originální romantická komedie se odehrává v dnešním Manhattanu. Kam nechodí lékař, tam přichází láska!

Lindsay je krásná žena, která má zdánlivě všechno, ale hluboce se bojí závazků. Když zjistí, že si její terapeut bere dovolenou na celý srpen, cítí se šokovaná a opuštěná. Místo toho, aby se s tím smířila, vymyslí se svou nejlepší přítelkyní Monicou plán. Podle seznamu pacientů zorganizuje Lindsay terapeutické sezení pro skupinu Manhattaňanů, kteří všichni potřebují léčbu, ale hlavně je spojuje rozčílení, že je jejich terapeuti opustili.

Na imdb.com 43 procent, na csfd.cz 60: Předvídatelný a slaboduchý příběh o (údajně) zcela obvyklých a obyčejných Američanech. Pro jiné roztomilý, povedený a velmi komický milostný příběh.

Pracovní verze zadní strany (199,- Kč)

Snad finální podoba zadní strany

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 87 minut

Původní název: See You in September

Režie: Tamara Tunie

Scénář: Joe Cilibrasi, Jennifer Maloney, Victoria Rinaldi, Whitney Sugarman

Produkce: Joe Cilibrasi, Jeff Davis, Melanie J. Elin, Jean-Pierre Henraux, Jennifer Maloney, Tamara Tunie

Hudba: Jeff Cardoni

Kamera: Harlan Bosmajian

Střih: Kenny Marsten

Kostýmy: Lynn Falconer

Společnost: Steadfast Productions  

Natáčeno: New York City, New York, USA

Hrají: Liza Lapira (Monica), Estella Warren (Lindsay), Maulik Pancholy (Roger), Justin Kirk (A.J), Michael Rispoli (Terrence), David Eigenberg (Max), Sandra Bernhard (Charlotte), Christopher Sieber (Steven), James McDaniel (Lewis), Michael Hyatt (Eve), Lindsey Kraft (Dagney), Brian Anthony Wilson (polda), Joel Garland (Ralph), Jason Kravits (Stevie), Kendall Draughn (dívka), Raushanah Simmons (Trish), Rachel Mower (dívka), Brianne Berkson (Liz), Elizabeth Fountain (učitelka jógy), Henry Hodges (Henry), Maria-Jose Davo (stylistka), Whitney Sugarman (Simone), Jair Cohelio (jazzový kytarista), Nate Lombardi (barman), Gregory Generet (jazzový zpěvák), Spraga (Spencer), Gabrielle Cilibrasi (pohádková princezna), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle zahraničních zdrojů 1,78:1)

Bonus: žádný