Špidla Data Processing – Sanatorium Green Hills (PC hra)

Ve čtvrtek 12. dubna 2012 nakonec nechybí na pultech ani další z her společnosti Špidla Data Processing, za 59,- Kč je ke koupi Sanatorium Green Hills. Počítačová hra pro milovníky tajemna!

Můj přítel Tim byl jako posedlý. Pořád vykládal o tom, že se v sanatoriu děje něco nekalého. Je pravda, že o léčebném ústavu Green Hills se šířily samé podivné zvěsti. Ale já tomu nikdy nevěnovala žádnou pozornost. Až do doby, než se po Timovi najednou slehla zem. Vydala jsem se tedy svého přítele hledat.

– Pokuste se najít přítele Tima!

– Strhující hororový příběh

– Strašidelná hudba

– Bojte se od začátku až do konce

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry 

Nedávno se můj přítel Tim doslechl, že se v léčebném ústavu Green Hills provádí podivné experimenty. Věřil, že se dostal na stopu něčemu skutečně velkému. Neváhal ani na chvíli a vydal se prozkoumat léčebný ústav v Green Hills na vlastní pěst. Od začátku jeho pátrání jsme v každodenním kontaktu. Avšak před týdnem se Tim náhle úplně odmlčel. Začala jsem o něj mít strach.

Nasedla jsem do auta a vyrazila jej hledat. Když jsem dorazila před bránu Green Hills, všimla jsem si opuštěného auta. Patřilo Timovi! Bylo mi naprosto jasné, že pokud se chci dozvědět něco bližšího o osudu svého přítele, budu si muset pověstmi opředené sanatorium prohlédnout zblízka.

Vydejte se pátrat do útrob strašidelného sanatoria společně se mnou! Jen tak překonáme všechny nástrahy, které zde číhají na každém kroku. Pomozte mně i mému příteli přežít!

Celá hra je v češtině. 

Zadní strana 

Požadavky:

Windows XP / Vista / 7, procesor 1,2 GHz a vyšší, 256 MB RAM, DirectX, 330 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta