Magic Box – Zvonilka + Zvonilka a Velké hry (2 DVD)

A ještě jeden plánovaný titul na pátek 18. května 2012 figuruje ve zveřejněném přehledu PNS, MagicBox volí „poloviční" reedici, za 249,- Kč jde do prodeje balení 2 DVD Zvonilka a Zvonilka a Velké hry. Sada dvou filmů o vílách.

Zvonilka (Tinker Bell)

2008 / Fantasy, Rodinný, Animovaný / 75 minut / USA

 

Vstupte do tajného světa Hvězdné roklinky a seznamte se se světově proslulou vílou Zvonilkou v jejím vůbec prvním celovečerním animovaném filmu.

 

Vrtalo vám někdy hlavou, kdo svět vždy tak vyzdobí? Kdo přírodě lesk dává v každém ročním období? Kde se berou barvy a světlo typické pro každé roční období? Právě se před vámi otevírají brány říše plné tajemství – vypravte se za dobrodružstvím a pomozte Zvonilce a jejím čtyřem kamarádkám s přípravami jara. Možná, že s trochou víry a špetkou vílího prášku zjistíte, jak důležité je být sám sebou. Ve filmu napěchovaném zábavou a fantazií oslavíte spolu se Zvonilkou její první celovečerní film. Čeká vás kouzelný příběh pro celou rodinu.

 

Zvonilka a Velké hry (Tinker Bell: And The Pixie Hollow Games)

2011 / Dobrodružný, Dětský, Komedie, Animovaný / 21 minut / USA

 

Připojte se ke Zvonilce a jejím kouzelným kamarádům v Disneyho animovaném dobrodružství nazvaném Zvonilka a Velké hry. Jedná se o závody, které jsou zároveň velkou slavností skřítků a víl plnou napětí a překvapení. Jenomže zahradní víly už dlouho nic nevyhrály a Rosetta společně s nově příchozí vílou Chloe se to pokusí změnit. Dojde na souboj mezi vílami ze zahrady a bouřkovými vílami, které už mají pět vítězných prstenů. Pocítí Rosettin tým znovu palčivou porážku, anebo všichni zjistí, že zahradní víla umí mnohem víc než jen rozdávat zářivé úsměvy? Užijte si zábavu a legraci při sledování příběhu o přátelství, spolupráci a radosti ze života. Hry práve začínají, takže otázka zní: Komu budete fandit?

Údaje o DVD:

Zvonilka:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, hebrejsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, hebrejsky, maďarsky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus:

  • Všeumění všeumělek – zbrusu nová zábava na DVD-ROM
  • Kouzelný průvodce Hvězdnou roklinkou – dovolte Zvonilce, aby Vás provedla starobylým vílím královstvím
  • Viděli jste někdy vílu? – objevte, jaké zázraky dělají víly ve světe lidí
  • Jak vznikla Hvězdná roklinka – zjistěte, jak filmaři vytvořili kouzelnou vílí říši
  • Hudební videoklip – zpívá Selena Gomez z Disney Channel
  • Vystřižené scény

Zvonilka a Velké hry:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: