Špidla Data Processing – Notičky – Dobrodružství v džungli (PC hra)

Máme tu opět čtvrtek, což znamená další hru z repertoátu společnosti Špidla Data Processing. Dne 24. května 2012 vychází v edici Hráčův ráj zábavná hudební hra pro PC Notičky – Dobrodružství v džungli za 59,- Kč.

Uprostřed džungle byl nalezen rukopis starý několik tisíc let. Byl celý pokryt různými značkami a symboly. Jen málokdo by v té změti hieroglyfů hledal mapu k pokladu nevyčíslitelné hodnoty. Nyní již konečně vím, kde leží největší klenot světa. Vydejte se jej hledat společně se mnou!

– Výborná hratelnost

– Jednoduché ovládání

– Pestrobarevná grafika

– Zábava zaručena

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině. 

Bylo to k neuvěření… Neskutečná náhoda. Šťastná náhoda. Podařilo se najít neporušený rukopis dávných domorodců. Byl napsán v posvátném jazyce, který se dědil z generace na generaci. Rukopis vypráví legendu i duchovi jménem Vislipuzli, jenž chrání pohádkové bohatství. Aby se k tomuto pokladu dalo dostat, je třeba nejdříve probudit všechny ohnivé totemy pomocí magické hudby. Každý z těchto totemů je umístěn na jiném ostrově. Jako první mě čeká návštěva Ostrova opic. Přidejte se také k mé badatelské výpravě!

Během hraní jsou vám předkládány noty, které musíte zasáhnout pomocí kurzoru myši. Vašim cílem je označit jich co nejvíce. Každá zasažená nota vydává jiný tón, čímž ovlivňuje samotnou hudební kulisu hry. Po cestě budete sbírat diamanty a bonusové hvězdy. Odpalovat ohnivé nálože. Spojovat notičky do akordů. A to vše za doprovodu líbivé muziky, již tvoří celkem 10 návykových skladeb. Staňte se na chvíli hudebníkem a najděte nejcennější poklad na světě!

 Zadní strana