Urania – Kouzelná Kamila: Dinosaurus Trex

Urania pokračuje ve vydávání dětských titulů a v úterý 29. května 2012 posílá do trafik další DVD (to první vyšlo s časopisem Sluníčko) s animovanými příběhy Kouzelná Kamila – Dinosaurus Trex za 69,- Kč. Naše malá Kamila má pro tebe každý den nové překvapení!

Zcela nový animovaný seriál Kouzelná Kamila je určen především pro děti předškolního věku, obsahuje didaktické prvky a neobsahuje násilné scény.

V pokojíčku malé Kamily stojí skříň plná kouzel. Stačí říct zaklínadlo a vzít si z ní čarovný obleček. Svět se pak zatočí a i ty se dostaneš do báječných příběhů, které tě zavedou do neznámých světů plných nových přátel a dobrodružství.

Čtyřletá Kamila nemá nikdy strach, je zvídavá jako ty a nezkazí žádnou legraci. Vydej se s ní do světa kouzel právě teď na dalším DVD v příbězích:

Vláček

Zvěrolékaři

Opičák

Mořské panny

Superhrdinové

Indiánská princezna

Cukrářky

Baletka

Klauni

Zahradníci

Dinosaurus Trex

Na imdb.com bez hodnocení, na csfd.cz má tento televizní seriál 44 procent.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Německo / Velká Británie

Rok vzniku: 2009

Délka: 122 minut

Původní název: Chloe´s Closet

Režie: Gary Hurst, Jeffrey P. Gordon

Scénář: Gary Hurst, Jeffrey P. Gordon

Produkce: Jeffrey P. Gordon, Andy Luckey, Volkert Struycken, Liz Young, Mike Young, Jürgen Polaszek, Bethan Cousins, Paul Cummins, Edward De Jager, Sebastian Debertin, Michael Schaack, Volkert Struycken, Thomas Walker, Bill Schultz, Siobhán Ní Ghadhra

Hudba: Rick Mulhall, Ian Nicholls

Společnost: Mike Young Productions Ltd. / KI.KA / ARD / European Film Partners B.V. / Telegael Teoranta / TFC Trickompany Filmproduktion

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: